Ca viitoare soție, cererea în căsătorie nu va fi singurul lucru căruia îi vei spune da. Sunt atât de multe decizii de luat, încât fiecare mic aspect va lucra împreună pentru a crea nunta visurilor tale. Ar trebui să te bucuri că vei fi în centrul atenției îmbrăcată cu rochia de mireasă, că toată lumea te va urmări, indiferent dacă dansezi pentru prima dată sau doar socializezi cu invitații. Așa că era de la sine înțeles că această ocazie importantă necesită o ținută potrivită scenei. Dar există atât de multe opțiuni încât poate fi dificil până vei găsi rochia de mireasă potrivită. De aceea, dacă ai o idee rapidă despre o siluetă, este mai ușor să faci o alegere care se potrivește cel mai bine personalității și tipului tău de corp.

Încercați diverse alternative de rochie mireasă, cheia este să vă evidențiați cele mai bune trăsături fizice. Pentru că veți purta rochia ore în șir, confortul ar trebui să vă aparțină. Principala preocupare nu ar trebui să se bazeze pe aspectul tău fizic, ci ar trebui să reflecte și nivelul tău de încredere și fericire. Cel mai important lucru este să te simți frumoasă când îmbraci rochia.

Țineți cont de aceste reguli generale atunci când vă pregătiți întâlnirea pentru nuntă

 

Rochiile de sirenă, sunt cele care îmbrățișează corpul și care sunt evazate în partea de jos, acestea îți vor accentua silueta. Pliurile de la talie o pot accentua. Acest lucru poate fi depășit cu o fustă fluidă și o talie înaltă care se potrivește perfect. Când aveți îndoieli, luați în considerare să purtați o rochie A-line. Alegerea hainelor potrivite este esențială pentru rochiile sirenă.

Rochia tip A-line face parte dintr-un stil care se adresează tuturor femeilor. Se potrivește până la talie și de acolo capătă o formă A rafinată pentru a flata toate formele. Această formă se întinde pe măsură ce corpul începe să se curbeze de la piept până la genunchi.

Mai ales dacă aveți o formă de măr, alegeți o rochie care să accentueze talia și șoldurile nicidecum să le micșoreze. De asemenea, trebuie să te asiguri că te poți mișca liber în ea, având în vedere cât de bine se potrivește, și că te poți așeza, de asemenea, cu ușurință. Silueta evazată este perfectă pentru femeile zvelte și figurile de clepsidră. Se pot găsi și rochii mireasă ieftine care să fie potrivite pentru miresele care doresc să-și arate curbele.

Rochia de prințesă te va lăsa să pășești într-o viață fericită ca o adevărată prințesă. Dacă ai sânii mai mari și o talie îngustă, este recomandat acest stil evazat. Un top mulat se potrivește bine cu o fustă maxi. Partea inferioară a corpului este ascunsă, iar talia este accentuată de o silueta mai largă. Fustele te-ar putea face să arăți mai mare, așa că cine îi acordă atenție șoldurilor ar putea dori să țină cont de asta. Este potrivit să păstrați decorul simplu și de bază, deoarece este ușor să vă pierdeți în foile mari de material.