Curățenia, dezinfectarea, igienizarea, sunt procedee care necesită timp, mai ales atunci când vine vorba de suprafețe ample și dificile. Uniclean vine însă în ajutorul tuturor specialiștilor cu o gamă foarte vastă de echipamente și aparaturi inovative care să faciliteze întreaga muncă. Atunci când te folosești de forțele fizice în procesele de curățenie, nu mai ai nevoie nici de efort mare exercitat, și nici de detergenți. Un bun exemplu în acest sens sunt aparatele de spălat cu presiune de la Uniclean care îți garantează performanță și eficiență la cel mai înalt nivel încă de la prima utilizare.

Cum funcționează un  aparat de spălat cu presiune?

Apa din rezervor este pompată cu o viteză foarte mare printr-un accesoriu de dozare, pe care îl poți direcționa cu ușurință. Ca un pistol cu apă, dar la scală mult mai mare, aceste aparate propulsează o presiune ridicată asupra elementului vizat, capabilă să dezintegreze orice tip de murdărie.

Care sunt situațiile în care se utilizează aceste dispozitive profesionale?

Sunt multe procese și procedee ale căror dificultate se poate reduce instant prin apelarea la un echipament profesional de tipul aparatelor cu presiune. Spre exemplu, apa propulsată la presiune mare poate sparge chiar și cele mai dure depuneri, pentru ca mai apoi să mai fie nevoie doar să lustruiești zona. Elementele textile pot fi igienizate complet datorită faptului că ai posibilitatea să ajungi în profunzimea filtrelor cu un astfel de aparat. Spălarea mașinilor, a podelelor, a materialelor de lucru, poate fi facilitată dacă alegi să folosești o asemenea mașinărie.

Accesează serviciul gratuit de consultanță de specialitate înainte de a plasa o comandă

Ne dorim ca fiecare colaborare cu noi să aibă mereu finalitatea dorită. Cu alte cuvinte, atunci când achiziționezi un dispozitiv performant de la noi, vrem ca în momentul în care îl pui în funcțiune toate așteptările să îți vie atinse. De aceea, îți punem la dispoziție un serviciu prin care să te consulți cu specialiștii noștri înainte de a face o alegere. Aceștia îți vor face recomandări, îți vor răspunde la întrebări și te vor îndruma către cel mai potrivit model de aparat cu presiune pentru tine. Felul în care urmează să îl folosești, capacitatea sa, rezultatele vizate și alte detalii asemănătoare vor reprezenta principalele criterii de selecție.

Obține cel mai corect preț pentru aparatul tău de spălat cu presiune

La Uniclean avantajele nu se opresc doar la sfera eficacității și continuă și pe plan financiar. Pentru fiecare achiziție ai garanția celui mai bun preț, dat fiind faptul că acesta se calculează în funcție de propriile tale cerințe. În acest mod, plătești strict pentru opțiunile și accesoriile care se dovedesc a fi utile pentru activitatea ta profesională, iar cele care sunt în plus vor fi eliminate.