Sticla de Murano provine din Italia și este renumită pentru eleganța, aspectul și frumusețea sa. Când vine vorba de bijuterii, sticla de Murano este cea mai încântătoare și cea mai apreciată. Ea este reprezentată de o frumusețe încântătoare și de istorie. O formă de sticlă numită piatră de Murano imită aspectul unor bijuterii semiprețioase, un set de bijuterii sau o pereche de cercei lungi. Calcedonia este o piatră care este creată folosind o metodă pe care au inventat-o​​ suflătorii italieni de sticlă.

Siliciul, o substanță de cuarț amorf, servește drept intrare pentru acest proces. Acesta este renumit pentru că are cele mai înalte standarde pentru sticlă pe care o numește Crystal. Este cultivat la mijlocul secolului al XV-lea și este apreciat pentru fructele sale. Este folosit mai ales pentru a crea sculpturi, ca urmare, este excelent pentru realizarea de bijuterii. Este considerat a fi unul dintre cele mai bune specimene de pietre semiprețioase. Sticla multicoloră, asemănătoare unei pietre semiprețioase, cunoscută pentru nuanța lăptoasă, conține nitrat de argint, care se adaugă la fiecare grămadă de gheață.

Deoarece este imposibil să se regleze nuanța și modelul de benzi precise, rezultatul final are un aspect estetic unic. Sticla de Murano pare să posede aceleași calități vindecătoare ca și cuarțul, deoarece ingredientul principal în crearea sa este un cristal de stâncă cunoscut sub numele de cuarț. Fiind o reprezentare a spiritului nestăpânit, îl face pe purtător inteligent. Are tendința de a spori strălucirea celorlalte cristale sau pietre purtate cu el datorită aspectului său. Se spune că purifică aura și sporește în același timp bunăstarea purtătorului. Are tendința de a crește frecvența vibrației pentru a simplifica comunicarea. Intensifică procesul mental, ridicând conștientizarea și ridicând în același timp spiritele.

Sticla Murano este foarte căutată în bijuteriile handmade

Fiind o sursă de lumină pentru umanitate, activează cristalul natural care se găsește în țesuturile și fluidele corporale pentru a vibra la o nouă frecvență terapeutică și contribuie semnificativ la evoluția corpului uman. Deși sticla este realizată de un tehnician competent, componenta principală în care o face este cuarțul, care este cel mai mare dar al Pământului și are calitățile terapeutice ale unui maestru terapeut chiar și în cea mai mică cantitate. Se crede că sunt manifestări ale Atotputernicului și lucrează cu toate chakrele pentru a aduce iluminarea spirituală. Încurajează claritatea emoțională și castitatea spirituală și este, de asemenea, cunoscut ca un vindecător general.

Sticla de Murano este ideală pentru a confecționa bijuterii handmade care sunt unice pentru purtător și cu ajutorul caracteristicilor ei, bijuteria va fi comparată cu o amuletă. Ele pot deține simboluri cum sunt bijuterii Copacul Vieții, care aduc multe energii pozivite. Te poate ajuta în copilărie pentru a vindeca rănile traumatizante a purtătorului și pentru a-i crește stima de sine. Când este folosit ca piatră de temelie în timpul meditației, întărește câmpul energetic și îmbunătățește intuiția și alte talente psihice. Îl eliberează pe utilizator de a-și face milă de problemele pe care nu le poate controla.