Oamenii inteleg  importanta firmelor de servicii funerare, cand se confrunta cu durerea generata de moartea celui apropiat si cu stresul organizarii inmormantarii sale.

Retragerea decedatului de pe scena vietii este sinonima cu asumarea de catre apartinator a rolului de protagonist, fiindca el este cel care alege firma de pompe funebre si personalizeaza pachetul de servicii pentru a face tot ce este mai bine pentru defunct.

Din momentul decesului, trupul neinsufletit asteapta sa fie pregatit pentru odihna vesnica si linistea deplina. Sunt atat de multe etape de parcurs, incat o singura persoana nu ar putea sa fie gata la timp si s-ar imbolnavi dupa atata alergatura.

Cine are nevoie de o firma de servicii funerare Bucuresti sa apeleze la Agentia Funerara Paul si va binecuvanta momentul in care a sunat la numarul afisat pe site pentru ca organizarea va fi ireprosabila.

Nu se poate altfel dupa cei 20 de ani de experienta si de inmormantari organizate fara un minut intarziere si fara incidente!

Aceasta firma de pompe funebre Bucuresti are program non-stop, acest aspect fiind o dovada de maxim respect fata de decedati si de apartinatori. In cazul in care nefericitul eveniment se produce la ora 23 sau la ora 2 si apartinatorii sunt infricosati de scenele la care au fost martori, de dureroasa despartire, de perspectiva de a petrece restul noptii cu un trup lipsit de viata aflat pe punctul de a deveni rigid, exista o firma care pune la dispozitie specialisti empatici care raspund la apel, au un cuvant de imbarbatare, ofera sfaturi bune si o echipa care se ocupa de tot ceea ce inseamna pregatirea decedatului, a actelor si a produselor pentru ceremonia finala.

Este posibil ca apartinatorii sa nu posede suma necesara pentru sicriu complet echipat, pentru serviciile complexe si produsele care nu trebuie sa lipseasca de la inmormantare, dar agentia prezentata mai sus organizeaza inmormantari si pentru saraci si pentru bogati.

In baza cuponului de pensie totul se face gratuit, banii fiind decontati din ajutorul de inmormantare.

Pachetul All Inclusive Premium domiciliu se incadreaza in suma oferita de casa de pensii si prezinta urmatoarele avantaje:

  1. Apartinatorul poate alege sicriul complet echipat, cu manere metalice si nu i se pune la dispozitie cel mai ieftin model. Exista un sicriu din lemn de brad, dar si din lemn de fag. Cunoscatorii stiu cat de rezistent este fagul. In sicriu se afla si saltea absorbanta, dar si perna si lenjerie fina, iar capacul este capitonat.
  2. Agentia se ocupa de toate documentele necesare inhumarii, depunerii la capela si obtinerii ajutorului de deces, iar apartinatorul primeste in schimb timpul de care are nevoie sa se obisnuiasca sa traiasca fara cel drag.
  3. Firma de pompe funebre asigura manipularea decedatului si asezarea in sicriu, dar si manipularea si transportul sicriului unde si de cate ori este nevoie.
  4. Nu vor lipsi niciunul dintre produsele necesare la inmormantare.
  5. Firma se poate ocupa si de pregatirea mormantului, de furnizarea coroanelor si jerbelor din flori naturale si de organizarea parastaselor.