Vrei sa iti decorezi casa intr-un mod cat mai placut? Cea mai buna solutie pentru tine este sa utilizezi tablouri in sensul acesta.

Pe Shopeo vei gasi un intreg marketplace din care sa iti cumperi tablourile si alte accesorii pentru casa. In acest magazin online poti achizitiona mai multe produse astfel incat sa obtii decorul dorit si sa iti amenajezi interiorul asa cum doresti.

Cum sa alegi tablourile potrivite?

Pentru a imbunatati aspectul casei tale si pentru a profita la maximum de decorul acesteia, poate doresti sa iei in considerare adaugarea de tablouri pe pereti. Inainte de a face acest lucru, insa, trebuie sa cunosti cateva notiuni de baza despre pictura si amplasare, care te pot ajuta sa obti cele mai bune rezultate al lucrarilor de arta. Iata cateva reguli de urmat. Poti gasi inclusiv tablouri la oferta atunci cand vrei sa nu cheltuiesti extrem de mult pentru ele.

Alege tablouri care se potrivesc cu tema casei tale si care se armonizeaza cu celelalte elemente de decor.

Atunci cand alegei tablouri pentru peretii tai, este important sa iei in considerare dimensiunea si forma acestora. Tablourile care sunt prea mari sau prea mici nu vor arata natural sau nu se vor potrivi cu stilul casei tale. Atunci cand vrei sa pui tablouri living, nu uita sa tii cont de stilul general al casei.

La fel de important este sa alegi tablouri care se potrivesc spatiului in care vor fi expuse. Tablourile care sunt prea sus pe un perete sau prea jos nu vor arata bine. De asemenea, este important sa iei in considerare peretii din jur si modul in care va arata pictura pe acestia. Poti achizitiona inclusiv tablouri canvas care sunt foarte moderne si care te vor ajuta cu siguranta sa obtii rezultatele dorite atunci cand vrei sa iti configurezi un interior cat mai modern. Alege produsele potrivite pentru tine si vei vedea cum interiorul tau se transforma. Nu uita ca trebuie sa selectezi corect si culorile si modelul.

Cand vine vorba de amplasare, este important sa te gandesti la punctul focal al casei tale. Punctul focal poate fi orice, de la un semineu la o intrare. Atunci cand alegi tablouri pentru casa ta, incearca sa le plasezi in zonele in care vor fi vazute cel mai mult.

Fixeaza tabloul p e un perete

 

Fixeaza tabloul astfel incat centrul sau de greutate sa se afle la aproximativ 150 cm de podea. In termeni populari, plaseaza-l la nivelul ochilor.

Aceasta recomandare se aplica in primul rand atunci cand plasezi tabloul pe un perete liber sau deasupra unui mobilier jos, cum ar fi o canapea, un pat sau o comoda.

Sfat: In cazul unui stil modern, industrial sau scandinav, nu este necesara nicio fixare. Poti expune tabloul pe un raft sau pe o comoda, unde pur si simplu il sprijini de perete.

Urmand aceste reguli de baza, te vei putea puteti asigura ca tablourile tale arata cat mai bine si contribuie la designul general al casei tale.