O geanta dama se va dovedi o alegere perfecta pentru femeile elegante sau pentru cele care nu poarta rucsacuri si ghiozdane, doar atunci cand alegerea este facuta corect. Dar cum stii ca ai luat cea mai buna decizie in ceea ce priveste geanta ta? Ei bine, lucrurile sunt simple aici. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi geanta de dama tinand cont de sfaturile de mai jos.

Alege o geanta confortabila

Da, geanta de mana la fel ca si hainele trebuie sa aiba un nivel ridicat de confort, de care sa fii multumit. In trecut, gentile erau cumparate doar pentru ca aratau bine si aveau potentialul de a imbunatati dramatic tinutele. In prezent insa, gentile trebuie sa fie practice si cat mai usor de purtat. Asa ca incearca o geanta de mana si observa modul in care se aseaza pe brat, modul in care se asorteaza cu alte haine si tot felul de astfel de detalii care au potentialul de a transforma geanta in cel mai bun prieten. De asemenea, alege modul in care va fi purtat acest articol – pe mana sau tinut de toarte. Iti poate placea aspectul unei genti insa daca aceasta nu are confortul potrivit pentru a o poruta si o vei transporta mult timp, vei renunta repede la ea.

Asigura-te ca geanta nu este prea grea

Este foarte important sa tii cont de greutatea pe care o poti duce atunci cand transporti o geanta. Nu alege genti extrem de grele pentru ca vei descoperi repede ca nu le poti purta. Un alt aspect important este sa alegi geanta corect in ceea ce priveste greutatea sa atunci cand este goala. Ce inseamna asta? Ca atunci cand o geanta nu are nimic in interior, va trebui sa aiba o greutate rezonabila.

In momentul in care cauti genti este foarte posibil sa observi ca ele sunt grele prin constructia lor. Gandeste-te la ce urmeaza sa pui in geanta si la modul in care se va modifica greutatea gentii tale dupa ce ai umplut-o. Daca crezi ca se va ingreuna peste masura, atunci est e posibil sa ai nevoie de un alt model de geanta sau chiar de un rucsac, in functie de ceea ce transporti de obicei cu tine. Nu este deloc greu sa faci alegerile potrivite si tot ce conteaza in final este sa te simti confortabila cu geanta ta.