Un sistem de navigatie modern se dovedeste a fi util pentru situatiile in care vrem sa folosim unele aplicatii din Google Play, care pot fi de un real ajutor pe parcursul deplasarilor cu masina, sau si atunci cand te odihnesti si vrei sa te bucuri de divertisment.

Este foarte important ca in timp ce se afla la volan, soferul sa poata gasi rapid rutele cele mai convenabile si sa le vizualizeze cat mai clar. Acum soferul ramane concentrat la drum in timpul deplasarilor, pentru ca sistemul de navigatie opel astra nu ii distrage atentia. Prin intermediul acestei navigatii ai acces la Bluetooth si WiFi. De asemenea, poti vorbi la telefon pe handsfree si poti sa urmaresti clipurile multimedia direct din meniurile disponibile prin touchscreen.

Navigatia are un ecran generos si iti pune la dispozitie numeroase aplicatii. Configuratia hardware este una foarte buna iar sistemul are o memorie suficienta pentru a integra o multime de harti si informatii folositoare.Aceasta poate fi folosita cu usurinta utilizand sau nu o conexiune WiFi. Pictogramele sunt precise conform cu realitatea, ceea ce duce la o buna evidentiere a datelor. 

Androidul Auto permite folosirea sistemelor moderne in masina, fara sa mai fie nevoie sa punem direct mana pe el. Asadar, poti sa folosesti interfata fie ca masina stationeaza, fie ca masina se deplaseaza in deplina siguranta. Cu o interfata optimizata sistemul se poate folosi cu usurinta si in timpul sofatului.

Cu ajutorul androidului Auto aveti la dispozitie nenumarate aplicatii cum sunt Whatsapp, Maps sau Waze dar si multe altele. Nu trebuie decat sa porniti aplicatia, intrati în meniu si selectati din lista tot ce aveti nevoie.Folosind o navigatie dacia duster pe langa faptul ca utilizati dispozitive de actualitate, aveti la indemana posibilitatea de a fi la curent cu toate informatiile de care aveti nevoie atunci cand porniti la drum. Ganditi-va cat de complicat ar fi sa ramaneti blocati undeva intr-o zona izolata si sa nu stiti incotro sa o luati pentru a ajunge la destinatia dorita. 

Datorita faptului ca aceasta navigatie functioneaza chiar si in afara semnalului WiFi reprezinta un mare plus pentru soferi. In plus, atunci cand aveti cateva clipe de relaxare puteti folosi aplicatiile de divertisment simplu si rapid folosind comenzile vocale. Puteti asculta muzica pe un fundal clar sau puteti urmari filmul preferat atunci cand faceti o scurta pauza. 

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje este necesar sa vizualizati oferta Navi it accesand site-ul online www.navi-it.ro