Oamenii au gasit semnificatia in cartile de tarot de secole si, desi exista o multime de ritualuri pentru practica, nu exista nici o dovada ca cartile de tarot spun viitorul dvs. Tarotul este mai putin despre prezicerea viitorului decat sa reflectati asupra vietii voastre. Intrarea in tarot poate fi coplesitoare la inceput. Iata un ghid usor.

Alegeti o punte

Exista cateva diferente cheie intre o punte obisnuita de carti si o punte de tarot. In general, puntile de tarot contin mai multe carduri, iar fiecare card are o ilustrare asociata cu semnificatia sa. Puntea a fost reimaginata de mai multe ori cu diferite stiluri si teme. Afla mai multe accesand https://tarot.ro/tarot-online/.

Cel mai important lucru este ca Puntea ta Tarot rezoneaza cu dvs.: Cumparati o punte pe care o doriti sa o utilizati si sa o practicati. (Sau, intrebati pe cineva sa cumpere o punte frumoasa pentru dvs., daca va simtiti superstitioasa despre cumpararea personala)

„Recomandarea mea este intotdeauna sa te gandesti la un pachet ca si cum alegi un coleg de camera”, a declarat Jessica Dore, un asistent social si un cititor de carti de tarot care este cunoscut pentru citirile sale zilnice pe Twitter si acum invata despre citirea cardului Tarot.

Cititorul din spatele unui canal YouTube popular numit Tarot de Bronx recomanda vizitarea unui magazin local, astfel incat sa puteti vedea si detine o punte inainte de a o cumpara. Daca sunteti incepator, merita sa luati in considerare o punte care vine cu un ghid.

Iata cateva punti sugerate:

Puntea Rider Waite Tarot, publicata initial in 1909, este una dintre cele mai populare. Poate face o mare diferenta pentru incepatori, deoarece este usor sa gasesti informatii despre cum sa interpretezi cartile. Puntea moderna de tarot de vrajitoare este o rasucire contemporana pe puntea lui Rider Waite. Puntea Akamara Tarot prezinta practicile spirituale africane. Puntea Tarot Illuminati ofera carduri cu culori vibrante si lucrari de arta detaliate.

Intelegeti elementele de baza ale unui pachet de tarot

O punte de tarot are 78 de carduri si este impartita in doua sectiuni: arcana majora (mistere majore) si arcana minora (adica mistere minore). Exista 22 de carduri de arcana majora si au tendinta de a face fata evenimentelor de viata mari si a temelor generale, de exemplu, relatii, cariera si dragoste. Pe ziarultimpul.ro gasesti mai multe informatii legate de tarot.

Exista 56 de carduri de arcana minora. Acestea tind sa se ocupe de problemele mai mici si necazurile de zi cu zi, cum ar fi emotiile si situatiile cu care ne confruntam. Cardurile minore ale arcanelor sunt impartite in patru costume: cupe, wanduri, sabii si pentacle. Fiecare costum are carti numerotate de la 1 la 10, precum si patru carti de curte (pagina, cavaler, rege si regina).

Veniti cu intrebarea la care aveti nevoie de raspuns

Scopul unei lecturi Tarot este de a explora o intrebare despre sine. Alegeti carti pentru a va ajuta sa reflectati asupra raspunsurilor posibile, interpretati-va semnificatia fiecareia in legatura cu ceea ce ati cerut. Retineti ca cardurile de tarot sunt instrumente pentru introspectie si din acest motiv este mai bine sa pastrati intrebarile deschise.

Iata cateva exemple de la experti, de intrebari pe care le puteti cere sau pentru a ajuta la raspunsul pentru alte persoane:

  • De ce trebuie sa fiu constient de acum?
  • Unde ar trebui sa imi concentrez energia sau atentia?
  • Ce trebuie sa apreciez astazi despre mine?
  • De ce este mama mea asa?
  • Care este cea mai mare provocare a mea pentru ziua de azi?
  • Ce trebuie sa stiu despre viata mea de dragoste?
  • Ce ar trebui sa fac in cariera?