Timpul petrecut cu cel mic încă din primele luni are un impact imens asupra omului care va deveni. Este important să îi acordați toată grija și atenția dacă vă doriți să aibă parte de o dezvoltare armonioasă. Dacă alegeți să vă jucați împreună, în timp ce lucrați și la cultura generală, bifați două aspecte de maximă importanță în același timp, ceea ce reprezintă un real avantaj pentru ei. Cărțile interactive pentru copii de la Editura DPH sunt create în așa fel încât să îmbine educația cu distracția pentru ca cei mici să se bucure de clipele petrecute împreună.

Îl ajută să își îmbogățească cultura generală

Alegeți variante ilustrate sugestiv care să explice în detaliu fiecare informație prezentată. Cărți cu animale, plante, păsări, mijloace de transport și multe alte elemente de bază vă așteaptă pe rafturile noastre pentru a face din învățare un proces cât mai plăcut. Copiii își vor putea însuși cu ajutorul acestor cărți cunoștințe precum literele, cifrele, nenumărate cuvinte, pentru ca mai apoi, odată cu timpul, dificultatea și complexitatea informațiilor să crească gradual.

Stimulează creativitatea si inteligența

Odată cu fiecare poveste, cei mici sunt transpuși într-un nou univers pe care îl străbat cot la cot cu personajele mult iubite. Asta înseamnă că imaginația va fi pusă la încercare cu fiecare rând parcurs, iar creativitatea va reuși să dea viață unor scenarii noi la fiecare pauză de lectură.

Petreceți timp de calitate împreună

Prezența dumneavoastră în viața celui mic este vitală pentru o creștere armonioasă, iar timpul petrecut citind cărți special destinate copiilor va avea un impact major. Bucurați-vă împreună de Călătoriile lui Joe pe care să le experimentați zi de zi la un alt nivel. Cărțile interactive sunt modalitatea ideală prin care puteți pătrunde în interiorul narațiunii mult mai ușor. Deveniți amândoi personaje principale, cutreierați alături de Joe noi tărâmuri și luați parte la activități incitante. Ba chiar îi puteți oferi celui mic ocazia de a schimba cursul poveștii, alegând o altă ordine de poziționare a pieselor magnetice care vin la pachet. O nouă ținută pentru Joe sau un cadru diferit se poate crea la fiecare nouă pagină astfel încât cel mic să fie creatorul unei noi povești.

Dezvolta abilitățile de gândire critica

Cărțile sunt, cu siguranță, un instrument esențial de dezvoltare a minții, însă, pentru cei mici, variantele interactive au un impact aparte. Gândirea critică și analitică este vizată direct de aceste cărți, dat fiind faptul că propune creionarea unui alt traseu de fiecare dată când e deschisă, ceea ce îi va pune mintea la încercare micuțului.

Alegeți cărțile interactive pentru copilul dumneavoastră și dați-i șansa să devină dirijorul poveștilor pe care le citește!