Fiecare are un mod diferit de a se distra în timpul verii. Pentru unii, acest lucru înseamnă să vă îndreptați către o plajă frumoasă, în timp ce pentru alții, să vă îndreptați spre munți și în aer liber.

Poate că nu ați mai urcat vreodată pe un munte înainte, dar nu vă temeți, citirea acestor mici sfaturi vă va asigura că veți aduce echipamentul potrivit pentru călătoria dvs. și vă veți asigura că vă veți distra.

Înainte de a finaliza orice ambalaj de orice fel, va trebui să vă dați seama cât de lungă va fi excursia pe munte. Ca începător, este posibil să fiți mai confortabil să stați în pădure în timpul nopții, astfel încât să puteți face o urcare pe munte mult mai plăcută a doua zi.

La urcare pe munte, este posibil să treceți de apă – ceea ce înseamnă că s-ar putea să aveți șanse să vă udați. Din acest motiv, veți dori să aduceți un set suplimentar de haine sau două pentru urcare. Ambalarea mai multor perechi de șosete este probabil și o idee grozavă.Magazin online de unde puteti achizitiona o geaca softshell barbati.

Aducerea apei curate și potabile este, de asemenea, un element extrem de important de uitat. Vremea poate fi caldă în timpul verii, mai ales când urci un munte. Pentru a evita sau deshidrata și alte afecțiuni, aveți întotdeauna cel puțin două sticle de apă umplute în rucsac.

Indiferent de cât de calificat ești ca alpinist, ar trebui să aduci mereu împreună cu tine o trusă de prim ajutor. O mică zgârietură de crenguță ar putea părea mică, dar s-ar putea infecta și provoca daune grave corpului dumneavoastră. Întotdeauna trebuie să aveți instrumentele adecvate de prim ajutor și să fiți pregătiți să folosiți protecție solară.

În cele din urmă, nu uitați să aduceți suficientă mâncare pentru călătoria dvs. Este posibil ca hamburgerii și pastele să nu fie cea mai bună opțiune, deoarece pot fi destul de grele. Cel mai bine este să împachetezi ușor, aducând biscuiți și biscuiți. Dacă intenționați să gătiți oricare dintre mese, asigurați-vă că aduceți câteva chibrituri pentru a ușura procesul de construire a focului.

A ajunge la vârful unui munte este o realizare minunată, dar pentru a reuși va trebui să fii inteligent în ceea ce privește modul în care faci bagajul. Odată ce ați ajuns la acel vârf și veți vedea acea priveliște incredibilă și uluitoare, vă veți bucura că ați depus efortul.