Pentru aceia care isi doresc sa se bucure in continuare de avantajele psihologice ale fumatului, dar sa elimine riscul pentru sanatate in acelasi timp, tigarile electronice sunt cea mai buna solutie. Ele reprezinta cea mai sanatoasa alternativa care sa nu te oblige sa renunti complet la micile tale momente de relaxare. De asemenea, iti ofera si o multitudine de avantaje complementare pe care le vei descoperi imediat ce testezi pentru prima data una dintre variantele oferite de Voore. Comanda de la Voore tigari electronice si bucura-te de o experienta de neegalat!

De ce sa optezi pentru vapat in detrimentul fumatului clasic?

Exista foarte multe argumente in favoarea vapatului care sa ateste faptul ca aceasta practica este mult mai putin nociva pentru sanatatea organismului. Asadar, daca iti doresti sa faci o schimbare in stilul tau de viata, dar renuntatul la tigari pare imposibil, incearca varianta electronica si simplifica aceasta schimbare.

Cel mai mare punct forte al tigarilor electronice este faptul ca au inlocuit fumul cu vapori, densitatea acestora fiind mult mai mica. Practic, nu mai vorbim de ardere, ci de incalzire a unui lichid, ceea ce inseamna presiune mai redusa asupra intregului sistem respirator. Dincolo de acest aspect, si compozitia este diferita. Majoritatea substantelor nocive au fost inlocuite cu unele mai blande sau complet inofensive. Astfel, impactul pe care practicarea acestui obicei il are asupra sanatatii nu mai este la fel de dur, ba din contra.

Nu in ultimul rand, tigara electronica iti permite sa reglezi concentratiile substantelor responsabile de instalarea dependentei. Nicotina poate fi controlata foarte strict astfel incat sa poti ajunge, treptat, sa o elimini complet. Daca recurgi la o schimbare brusca, s-ar putea sa te confrunti cu efecte adverse severe, care sa iti ingreuneze situatia. Deci, faptul ca ii poti reduce din intensitate la anumite intervale de timp, te va ajuta implicit sa scapi si de dependenta.

La Voore gasesti modele care sa satisfaca orice preferinte

Fiecare client, fiecare fumator are nevoi si obiceiuri diferite. Tocmai din acest considerent si gama de produse Voore trebuie sa fie suficient de variata incat sa le satisfaca pe toate, fara exceptie. Aici vei gasi o multitudine de variante de tigari electronice, de la unele foarte puternice si longevive, pana la variante de unica folosinta. Poti opta pentru achizitionarea de elemente individuale, sau poti alege un kit complet, care sa iti usureze munca si sa iti ofere deopotriva si avantaje de ordin financiar. Tu alegi cum pasesti in universul vapatului. Voore te sustine in orice decizie si iti ofera diversitatea de care ai nevoie pentru a-ti putea oferi o experienta completa s foarte placuta.

Testeaza o selectie impresionanta de arome

Tigara electronica poate fi asociata, din punct de vedere al senzatiilor oferite, cu o narghilea. Iti da posibilitatea sa experimentezi tot felul de gusturi si arome, in timp ce te invaluie intr-un nor fin de abur parfumat. Gasesti in magazine tot ce iti doresti, de la variante clasice de tabac sau mentol, pana la arome de fructe, deserturi, de inspiratie orientala, sau exotica si nu numai.

Cumpara acum din magazinele fizice Voore sau online

Voore se pozitioneaza ca fiind cel mai mare furnizor de tigari electronice din tara, atat pe piata fizica, cat si pe cea online. Ai la dispozitie cateva puncte, in orase importante, de unde poti achizitiona direct si simti atmosfera Voore, in timp ce magazinul online iti este disponibil 24 de ore, in fiecare zi. Astfel, oricand doresti sa te bucuri de o noua aroma, sau sa testezi un nou dispozitiv, o vei putea face foarte usor, in schimbul unor preturi mai mult decat avantajoase.