Deoarece majoritatea oamenilor isi petrec timpul pe Internet cautand informatii sau cautand divertisment, site-urile web cu continut care indeplinesc aceste nevoi atrag mai mult trafic. Daca tastati bine si va concentrati pe crearea de continut de inalta calitate, veti obtine mai mult trafic web prin cautari organice, prin link-uri de social media si prin recomandari de pe alte site-uri web.

Un content writer este o masina de scris servicii si iti poate ridica la un nivel inalt, afacerea ta!

Oamenilor le place sa impartaseasca obiecte utile si interesante cu prietenii, familia, colegii si altii. Avand un continut excelent este o modalitate excelenta pentru alte persoane de a va promova continutul si de a genera trafic gratuit pe site-ul dvs.

Obtineti mai multi abonati in lista de e-mail

Cand gasiti un site web excelent cu continut bine scris si care revizuieste orice, este posibil sa reveniti la acel site, iar si iar. Cu cat vizitati mai des, cu atat este mai probabil sa va inscrieti pe lista de e-mail a site-ului sau sa achizitionati produsele si serviciile acestuia.

Acest lucru este valabil si pentru vizitatorii site-ului dvs. Daca le place continutul afisat, este mai probabil sa se alature listei de e-mail. Odata ce se afla pe lista de e-mail, veti avea oportunitati suplimentare de a ii urmari si de a le trimite continut suplimentar valoros .

Stabiliti o fundatie solida

Vizitatorii devin cititori si apoi cititorii devin cumparatori … Cel putin asta e scopul. Dar  lucrurile trebuie sa se intample de-a lungul timpului…

In cele din urma, cititorii dumneavoastra trebuie sa creada, de asemenea, anumite lucruri inainte de a avea sens pentru ei si  sa devina cumparatori: mai multe teme pentru continut mare, care stabilesc o cale clara pentru calatoria cititorului catre cumparator.

In timp ce acest continut este conceput pentru a fi educational si informativ pentru potentialii clienti, acesta depaseste, de asemenea, orice obiectii potentiale pe care le-ar putea avea si va duce la cresterea vanzarilor.

In plus, faptul ca publicati acest tip de informatii valoroase va va pozitiona ca autoritate pe piata dvs.

Posibilitatea de a genera o audienta si de a face vanzari este doar un mare avantaj al marketingului de continut cu un blog.

Aprofundarea relatiei

Ati auzit de  factor de incredere. Aceasta inseamna in esenta ca oamenii nu cumpara de la companii; cumpara de la oameni pe care ii cunosc, ii plac si in care au incredere. Cu alte cuvinte, cumpara de la oameni cu care simt ca au o relatie. Scrierea buna a continutului va poate ajuta sa construiti aceasta relatie. Continutul  iti ajuta clientii sa te cunoasca mai bine. De asemenea, ii ajuta sa decida daca le place sau nu ceea ce oferi.

Daca adaugati in mod regulat continut bun pe site si il trimiteti abonatilor la e-mail, veti aprofunda relatia. Fiecare continut este o alta oportunitate pentru cititor de a pretinde ca te cunoaste cel mai bine, ca  te place si are suficienta incredere in tine pentru a face afaceri cu tine.