Etuo

IPhone-ul este un dispozitiv frumos, dar cu sute de milioane de iPhone-uri vândute nu este deosebit de unic. Fie că folosești câteva trucuri simple sau modificări mai complicate, este ușor să îți pui propria ștampilă personalizată pe dispozitivul tău obișnuit. Iată cum poți proiecta o husa personalizată pentru a-ți schimba iPhone-ul, măcar la exterior.

Telefoanele au devenit dispozitivele preferate ale oamenilor, atât pentru lucru, cât și pentru joacă, dar nu întotdeauna arată și funcționează așa cum îți place. Indiferent dacă vrei să schimbi aspectul iPhone-ului, să-i îmbunătățiți funcționalitatea sau ambele, ai o mulțime de opțiuni. În această postare sunt analizate metodele de personalizare pentru huse și carcase.

Proiectează o carcasă pentru iPhone folosind propriile imagini sau alege unul dintre șabloanele uimitoare pentru a le personaliza. Iubitul tău iPhone este esențial pentru a ține pasul cu cele mai noi lucruri din viață și pentru a face fotografii impresionante pentru fluxurile tale sociale, deci de ce să nu-l protejezi cu o carcasă personalizată de la Etuo?

Creează huse de telefon complet unice , care vor avea un impact vizual deosebit- și vor rezista și la diverse accidente – folosind aplicația online simplă, ușor de utilizat. Pentru a crea o husa iphone 12 mini, este atât de simplu încât nu îți va veni să crezi!

Pentru a începe personalizarea propriei carcase iPhone, începe prin selectarea modelului tău de telefon. Husele personalizate pentru iPhone sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate și sunt confecționate cu precizie pentru a se potrivi dispozitivului tău Apple iPhone. Îți poți crea propriul design complet unic sau poți utiliza unul dintre șabloanele de proiectare pentru a-ți oferi un start. Pur și simplu alege tipul de carcasă dorit și apoi începe proiectarea!

De ce să alegi huse personalizate pentru iPhone?

La Etuo poți proiecta o carcasă personalizată pentru iPhone instantaneu și ușor, economisind timp și bani. Îți poți crea coperta folosind fotografiile preferate și apoi poți adăuga un text pentru a completa designul uimitor. Acum poți avea cel mai unic telefon din lume, datorită husei speciale. Mergi cu un pas mai departe, adăugând fotografiile preferate ale prietenilor și familiei sau poate ale unui animal de companie. O carcasă personalizată pentru iPhone poate fi cadoul ideal pentru orice ocazie, cum ar fi zile de naștere, Ziua Îndrăgostiților sau Crăciunul.

Cum îți personalizezi carcasa iPhone?

Aplicația inteligentă de pe site-ul Etuo face ca proiectarea carcasei personalizate pentru telefonul Apple să fie fără efort, doar alege modelul tău iPhone de mai sus și începe să creezi modele uimitoare!

Proiectează-ți carcasa personalizată de la zero …Prima opțiune pe care o ai este că poți adăuga câte fotografii vrei și apoi le așezi după cum dorești! Poți scala, roti, schimba în alb și negru, împreună cu multe alte opțiuni, inclusiv adăugarea de text. Ieși din mulțime cu propria creație unică a husei penttru iPhone!

Proiectați carcasa din șabloanele personalizate …Există, de asemenea, multe șabloane Apple iPhone pre-proiectate pe care să le folosești pentru a crea carcasa personalizată pentru telefon. Aceste șabloane facilitează crearea de modele frumoase de colaj. Lasă creativitatea să se desfășoare! Există sute de modele grozave din care să alegi și să le personalizezi.