Kit-ul de case este, de asemenea, denumit casa de bricolaj sau casa de constructie comuna. Toti acesti termeni inseamna acelasi lucru – si anume kit-ul casei. Clientul primeste planul pentru constructia casei si statica, materialul si sfaturile tehnice necesare. Furnizorii buni de kit case prefabricate trimit, de asemenea, cererea de constructie si, astfel, se ocupa de sarcinile adesea deranjante. Lucrarea propriu-zisa, si anume construirea unei case din material, se face de unul singur. Toate componentele sunt livrate direct la santier de catre furnizor si trebuie asamblate acolo pentru a face casa finita. Ca si constructorul sa poata face acest lucru, majoritatea producatorilor ofera cursuri de instruire. Acolo pot verifica, de asemenea, daca construirea propriei case le este convenabila.

Clientul nu numai ca se ocupa de construire, dar se ocupa si de extinderea casei. Cu toate acestea, in cazul in care apar probleme in timpul fazei de constructie, clientul nu este lasat sa se descurce singur. In schimb, el este sustinut de un manager de site care va poate ajuta cu probleme si intrebari. In cazul in care acesta nu este disponibil, majoritatea furnizorilor de kit de case ofera, de asemenea, o linie de asistenta telefonica. In plus, exista un inginer in constructii care se afla la fata locului, mai ales in primele zile ale perioadei de constructie si care insoteste clientul in aceasta perioada cu sfaturi si actiuni.

Kit-ul de case prefabricate ofera clientului numeroase avantaje, in primul rand, desigur, exista avantaje din punct de vedere al costurilor. Zeci de mii de euro pot fi economisiti la construirea unei astfel de case. Exista, de asemenea, asistenta de la managerul site-ului sau linia de asistenta a furnizorului si asistenta de la supraveghetorul care ar putea fi angajat.

Materialul care poate fi utilizat variaza de la beton celular pana la umplerea caramizilor si a lemnului. Exista, de asemenea, numeroase optiuni disponibile pentru metoda de constructie case la cheie . In ceea ce priveste forma casei, planurile si spatiul de locuit, nu exista limite propriei imaginatii. De regula, furnizorii au un catalog mare cu case predefinite dinse poate alege una. Acest lucru poate fi reproiectat in ceea ce priveste aspectul camerei si alte dorinte individuale in functie de preferintele personale. In plus, casa clasica umple clientul cu mandrie, deoarece a construit aceasta casa cu propriile sale maini.

Timpul de constructie pentru o astfel de casa este estimat la o medie de 1.000 de ore de lucru. Aceasta corespunde cu aproximativ noua pana la douasprezece luni ce trebuie petrecute pe santier in fiecare zi. Daca nu exista experienta sau persoana in cauza nu se pricepe, trebuie stiut faptul ca ansamblarea casei va fi mult mai indelungata. Cu toate acestea, timpii de constructie variaza si in functie de metoda de constructie aleasa. Cu constructia cadrului din lemn, scheletul poate fi produs intr-o zi. Timpul necesar pentru lucrarile interioare poate fi semnificativ mai scurt.

Cu o gandire pozitiva si cu o minte realista, construirea unei case prefabricate este o alternativa buna si utila.