Livrare Flori Moldova

Indiferent ce vârstă ai, nu este nimic mai frustrant decât să fii blocat în „zona prietenilor” cu cineva pentru care ai sentimente mult mai profunde. Este întotdeauna dificil să îți apuci curajul cu ambele mâini pentru a-i spune cum te simți, dar nu știi niciodată… trebuie să încerci, deoarece cealaltă persoană s-ar putea simți la fel ca tine. Dacă nu o poți face față în față, atunci de ce să nu alegi o abordare la distanță? Trimiterea unui mesaj pentru a-ți dezvălui sentimentele nu este niciodată o idee bună, dar de ce nu prin serviciul de livrare surpriza flori si cadouri? Cu un buchet elegant și un card personalizat plin de sentimentele tale, ai putea ieși din acea „zonă a prietenilor” și poate ai reuși să-ți upgradezi o nouă relație.

Trandafiri

Trandafirul este o floare foarte veche care a fascinat lumea de mult timp prin frumusețea sa, parfumul său dulce și nuanțele sale de culori magice. Există, în special, unul care a fascinat poeți, artiști și îndrăgostiți de câteva secole, trandafirul roșu!

Cea mai evidentă alegere de flori pentru a face o declarație de dragoste este cu siguranță trandafirul, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să îți personalizezi mai mult alegerea de flori. Roșu și roz sunt culorile cele mai frecvent asociate cu romantismul, dar poți alege orice alt soi dorești. Dacă prietena ta „specială” iubește culoarea galbenă sau este un mare fan al culorii piersicii, atunci de ce să nu îi alegi pe aceștia decât trandafirii roșii pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru tine.

Iris

Pentru cele care doresc să evite clișeele despre trandafiri, irisul este, de asemenea, o alegere foarte bună. Petalele ei frumoase au o formă și o culoare care încalzesc cu siguranță orice inimă. Este o floare asociată cu sentimente de admirație, credință și speranță. Sunt ideale pentru cei care doresc să facă o declarație de dragoste.

Floarea-soarelui

O alegere excelentă de vară, floarea-soarelui va aduce cu siguranță un zâmbet celei care le primește. Aceste flori simbolizează închinarea și loialitatea, ceea ce înseamnă că cei care încearcă să iasă din „zona prietenilor” își pot arăta astfel indirect cea mai profundă afecțiune și sentimentele adevărate.

Garoafe

Simbolizând dragostea și fascinația, garoafele sunt, de asemenea, o alegere foarte obișnuită pentru a-ți declara iubirea. Disponibile într-o gamă largă de culori și considerate în general o opțiune atractivă și ieftină, garoafele pot fi ușor încorporate într-un buchet compus de flori pentru a transmite sentimente de dragoste intensă.

Orhidee

Orhideele reprezintă dragostea, dar sunt, de asemenea, asociate cu frumusețea și forța, care sunt sentimente bune de prezentat pentru a anunța pe cineva că îl iubești. Orhideele vin într-o gamă largă de culori, astfel încât să poți alege varietatea perfectă care îți va impresiona „dragostea”. Poți chiar să îi oferi mai degrabă o plantă în ghiveci decât un buchet, dacă dorești ca aceste flori să dureze mai mult și astfel să-i arătați dragostea ta în fiecare zi. O altă variantă de luat în considerare și anume buchete din dulciuri și ciocolate care pot fi considerate un cadou dulce și mai ales binevenit.