Un covor dezinfectant este o solutie igienica preventiva pentru a impiedica circulatia microbilor si a bacteriilor din mediile exterioare in cele interioare, o rezolvare foarte buna pentru a lupta impotriva introducerii microorganismelor si a posibilelor consecinte ale acestora in spatii in care au loc servicii de tratare a pacientilor, asa cum sunt spitalele, clinicile sau laboratoarele medicale. Plasarea unui covor dezinfectant intrare nu este chiar o solutie de dezinfectie suficienta, pentru ca aceste covorase dezinfectante trebuie intretinute corespunzator pentru a oferi rezultate optime pentru o anumita perioada de timp. Cumpara online covoare dezinfectante de la mlm-medical.ro si aflati cum puteti sa tineti bacteriile departe de unitatile spitalicesti, mai ales in contextul pandemiei de COVID-19, cand un covoras antibacterian are capacitatea de a impiedica patrunderea infectiei cu SARS-CoV-2 in institutiile medicale. Pentru un rezultat cat se poate de bun, este important sa va curatati in mod regulat covorasele de dezinfectare. Un covoras decontaminare curat permite contactul optim intre talpa pantofului si lichidul dezinfectant, iar dezinfectarea are loc instant. Daca covorul este murdar, rezultatele vor fi dezamagitoare si va veti da seama ca este o problema. Din pacate, problema nu este covorasul, ci modalitatea sa de intretinere. Astfel, este deosebit de important sa acordati o atentie deosebita curatarii acestora. De exemplu, imaginati-va doar o frunza pe acel covor dezinfectant. Daca o persoana calca pe ea la intrarea in spital, acea parte a talpii va fi absolvita de la dezinfectare, ceea ce inseamna ca pe partea aceea pot exista microbi periculosi, care, odata intrati in spital pot fi nocivi pentru pacientii vulnerabili. In plus, dezinfectantul se descompune la contactul cu materiale organice, ceea ce denota din nou faptul ca este deosebit de importanta igiena covoarelor dezinfectante.

In plus, in ceea ce priveste curatarea covorului dezinfectant, este important sa completati in mod regulat cu lichid dezinfectant covorul de dezinfectare la intare. Acest lucru se poate face manual, dar si folosind un sistem automat de umplere. De asemenea, doriti ca aceste covorase de dezinfectie sa fie cat mai bune cat mai mult timp posibil, ingrijiti-le cu atentie. Cu o utilizare si o ingrijire adecvate, covoarele dezinfectate pot fi folosite multi ani. Cu toate acestea, covoarele care sufera un transport intern semnificativ sufera mai mult. Evitati exercitarea presiunii asupra sa cu greutati. Acest lucru va reduce uzura, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa le inlocuiti prea curand. De asemenea, verificati uzura covoarelor in fiecare luna. Stiati ca un covor uscat se uzeaza mult mai repede decat un covor bine umezit? Asa ca, aveti grija ca acestea sa aiba suficient lichid dezinfectant tot timpul.

Comanda online covoare dezinfectante de la MLM Medical si astfel poti tine bacteriile, virusurile si microbii departe de orice unitate medicala!