Se poate observa ca in spatiile de birouri, conceptul de open space este din ce in ce mai prezent. Motivul este reprezentat de nevoia de spatiu cat mai aerisit si mai mare, un spatiu in care angajatul sa poate sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii, cat mai confortabil. Un spatiu open space va avea nevoie de o compartimentare cat mai adecvata in acest sens.

Compatimentarea are nevoie de o proiectare cat mai bine gandita pentru a nu avea spatii care nu sunt atat de incapatoare, de aici si nevoia de pereti despartitori de sticla, care vor da impresia de mai mult spatiu, dar si de o compartimentare cat mai lejera. Altfel spus, in locul peretilor din beton, din caramida se prefera materiale care permit o flexibilitate si o versatilitate mai mare a spatiilor, vom avea compartimentari care tin cont de spatiul necesar fiecarui angajat si de o comunicare cat mai buna in fiecare spatiu delimitat sau nedelimitat.

Totodata, cei mai potriviti pereti intr-un open space de birouri sunt cei din sticla securizata, care pot fi din sticla mata sau transparenta. Acesti pereti din sticla pentru birouri arata foarte bine din momentul in care sunt montati, sunt rezistenti si nu prezinta riscul de accident in momentul in care apar socuri puternice si se sparg.

E bine de stiut ca sticla este un material cu o versatilitate mare, care este usor de prelucrat si de adaptat in functie de cerintele clientilor, astfel ca putem avea compartimentare birouri cu pereti din sticla care pot fi amplasati oriunde pentru o compartimentare inteligenta si simplu de realizat. Cu peretii din sticla, lumina naturala este favorizata si poate patrunde in interiorul birourilor fara probleme, ne putem bucura de ea mult mai bine si mai eficient, putem evita lumina artificiala.

Intimitatea oferita de peretii din sticla este suficient de mare pentru a ne putea desfasura activitatile in cele mai bune conditii, avem un spatiu foarte bine delimitat si foarte usor de organizat, peretii nu ne deranjeaza deloc si sunt siguri si simplu de intretinut pe toata durata folosirii lor.

Daca vom avea nevoie de recompartimentari vom putea foarte usor sa le facem daca vom folosi pereti din sticla si totodata vom avea control asupra activitatilor din jurul birourilor. Peretii din sticla ne vor ajuta sa fim mai productivi, mai relaxati, putand chiar sa fie decorati cu stickere, cu imagini sau cu diverse insertii.

Alte avantaje ale peretilor din sticla sunt functionalitatea ridicata, rapiditatea montajului, gradul mare de siguranta oferit, sistemele de prindere solide si capacitatea peretilor de a izola fonic si termic.

Asadar, daca ai un birou open space si doresti sa il amenajezi apeleaza cu incredere la compartimentare birouri cu pereti de sticla de la MMConstruct. Va fi mai mult decat simplu si merita sa investesti in pereti din sticla cu un design deosebit si calitate de cinci stele.