Fiind considerata o informatie de interes in special pentru viitorii parinti, recoltarea de celule stem poate face diferenta in calitatea vietii pentru toti bolnavii diagnosticati cu boli din spectrul hematologic si nu numai. Astfel, fiind considerat terapie de electie in nu mai putin de 80 de patologii diferite, transplantul, fie el autolog sau alogen, a ajuns sa reprezinte premiza de succes a tratamentului pentru mii de copii, care ar fi putut fi astazi bolnavi terminali. In acest context, accesul la informatii si tehnica medicala este crucial, indeosebi datorita faptului ca momentul unic in care acesta recoltare poate fi abordata coincide cu momentul nasterii. Totusi, pentru adulti zilelelor noastre, pentru care tehnologia de prelevare de componente stem mezenchimale nu ar fi fost posibila acum cateva zeci de ani, pot beneficia de transplantul de celule hematopoietice, acestea ramanand in corp pe toata durata vietii. In acelasi timp, datorita gradului mare de diferentiere produs in corp pana la varsta maturitatii depline, rolul acestora devine la randul sau limitat, reusind totusi sa inlocuiasca in mod eficient elementele figurate care sunt afectate in mod frecvent in boli ale sangelui.

 

Alegeti un viitor sigur pentru fiecare copil

In ceea ce priveste primul transplant de acest tip care a revolutionat medicina, el a avut loc in urma cu mai bine de 30 de ani, fiind considerat ultima reduta pentru un baietel diagnosticat cu anemia Fanconi. Deoarece efectele bolii includ printre altele insuficienta medulara, iar determinismul genetic al acesteia o fac sa fie rara si prin urmare greu de tratat, abordarea prin intermediul unui transplant de celule stem mezenchimale de la fratele sau l-a transformat pe pacientul Matthew Farrow intr-un adult sanatos, care duce o viata fericita pana in ziua de azi. Luand drept exemplu acest prim caz care serveste pana in prezent drept dovada a eficacitatii transplantului de tip alogen, protocolul de recoltare perfectionat in toti acesti ani dispune de o metoda ce nu aduce prejudicii fatului sau mamei si nu interfereaza cu momentul nasterii. Cu ajutorul unui kit si a unei proceduri bine puse la punct in asa fel incat sa fie accesibila, eficienta si sigura, toti cei ce doresc sa o acceseze in orice unitate spitaliceasca pot beneficia de acest serviciu premium.

Alegeti calitatea cu Stem Sure

Prezenta pe piata medicala de mai bine de zece ani, banca Stem Sure dispune de tehnica medicala si perfectionarea cunostintelor in tot acest timp, fapt ce o face alegerea ideala pentru oricine este in cautarea unei institutii reputabile, pentru o colaborare de lunga durata. Ca dovada a competentei sale certificate, miile de probe recoltate de-a lungul timpului, precum si transplanturile efectuate cu succes cu probe provenite din banca partenera Biovault vorbesc de la sine. Astfel, daca si dumnevoastra doriti mai multe informatii despre acest procedeu revolutionar, nu ezitati sa contactati banca de celule stem pentru a afla tot ce va intereseaza.

Afla totul despre cea mai noua metoda de regenerare tisulara

Avand in vedere faptul ca pana in prezent gama de patologii a caror tratament include transplantul de celule stem cuprinde peste 80 de boli, cercetarile ultimilor ani s-au concentrat pe regenerarea la scara mai larga. In acest fel, pornind de la premisa redarii functiilor unui tesut care a suferit diverse traume sau chiar intreruperea fluxului sangvin, aplicatiile practice in domeniul chirurgiei plastice sau a cardiologiei interventionale nu au intarziat sa apara. La Stem Sure, programul Rigenera a fost prezentat in premiera in anul 2018 cu o interventie de mare anvergura, care a reunit specialisti din mai multe domenii, printre care ortopedie, chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. In cadrul acestui eveniment, operatiile au demonstrat aplicabilitatea practica a procesului de regenerare tisulara in cazul complicatiilor precum piciorul diabetic, leziuni articulare sau diverse tipuri de cicatrici.