Dorești să scapi de anumiți dăunători din casă, din grădină sau din diverse locuri, însă nu știi ce măsuri trebuie să iei în acest sens? PestControl este compania care prestează servicii de deratizare, dezinfecție sau dezinsecție profesionale și care poate veni cu cele mai eficiente soluții pentru fiecare problemă în parte. În ceea ce privesc aceste servicii, dezinsecția face referire la combaterea insectelor, dezinfecția constă în eliminarea bacteriilor, virusurilor și fungilor, iar deratizarea se referă la combaterea rozătoarele. Astfel că în funcție de situația cu care te confrunți, fie insecte, fi rozătoare, echipa noastră îți stă la dispoziție oricând ai nevoie. Deținem o experiență bogată în domeniu și dorim să oferim clienților noștri cele mai bune și eficiente rezultate. Nu ezita să ne contactezi atunci când ai nevoie, iar dacă dorești să afli mai multe informații despre ddd găsiti aici.

Combaterea dăunătorilor

Compania PestControl efectuează servicii din domeniile principale de dezinsecție, dezinfeție și deratizare. Astfel că dezinsecția face referire la combaterea diverselor insecte, precum ploșnițe, gândaci, țânțari sau viespi, dezinfecția constă în eliminarea bacteriilor, virusurilor sau fungilor din diverse contexte, iar deratizarea constă în combaterea rozătoarelor, precum șobolani sau șoareci. De asemenea, aceste servicii se pot efectua în diferite situații și locații, întrucât ne adaptăm conform cu cerințele clienților noștri.

Certificare și autorizație

De asemenea, echipa noastră efectuează procedurile necesare în domenii de expertiză DDD pentru înlăturarea dăunătorilor, precum ploșnițele de saltea sau de pat, viespile, combaterea gândacilor de bucătărie și a celor de canalizare, combaterea muștelor din spații rezidențiale sau comerciale, moliile, căpușele care îți pot invada gazonul sau grădina, cârtițele, șoarecii. De asemenea, facem referire și la combaterea șobolanilor cât mai ecologic și rapid cu soluții optime, înlăturarea păduchilor, eliminarea definitivă a păianjenilor, înlăturarea furnicilor chiar de la prima intervenție, combaterea puricilor, omizilor. Totodată, avem în vedere și combaterea și protejarea locuințelor de către țânțari sau protejarea spațiilor de către pagubele care pot fi produse de păsări.

Măsuri de combatere eficiente

Toate serviciile pe care le oferim la PestControl sunt efectuate la cele mai înalte standarde de calitate, dar și de performanță, întrucât folosim substanțe eficiente și echipamente de ultimă generație. În acest sens, îți putem garanta faptul că procedurile și tratamentele efectuate vor da rezultate maxime și de succes, iar dacă acest lucru nu se întâmplă îți vom oferi un tratament în plus gratuit sau îți putem returna suma de bani. De asemenea, aducem în vedere și câteva dintre echpamentele pe care echipa noastră le utilizează, iar acestea sunt fabricate de către companii renumite în industrie, precum generatorul ULV VectorFog pentru ceață rece ulv, pompele Solo sau Volpi pentru pulverizarea reziduală, fogger Swingfog pentru fumigație, atomizoarele Cifarreli sau Solo, respectiv pulverizatoare manuale foarte practice de la Solo sau fogger Vectorfog mini pentru ceața caldă.

În diverse industrii

Echipa de la PestControl poate interveni în diferite situații și segmente, astfel că efectuăm servicii de deratizare și dezinsecție atât în sectorul comercial, industrial, cât și în cel rezidențial. Dacă aducem în vedere segmentul rezidențial, putem utiliza tratamentele necesare în apartamente, case, birouri, grădini, iar în sectorul comercial-industrial ținem cont de mai multe locații, precum școli, grădinițe, birouri, blocuri, hale, restaurante, baruri, spitale, cinematografe, parcuri, grădini publice, săli de spectacol, spațiile verzi, cabinete medicale, clinici, iar lista poate continua. Accesează rapid și  direct site-ul nostru pentru a viziona mai multe informații de care poți fi interesat.

Solicită un apel gratuit

De asemenea, ne poți apela gratuit la numărul de telefon afișat pe site pentru a primi sfaturi și recomandări utile din domeniu sau pentru prevenirea invaziilor cu diverse insecte sau rozătoare. Cere o ofertă de la PestControl și profită de toate avantajele pe care le oferim.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL Adresa: Strada Vigoniei 6, Bucuresti / Telefon: 0765 444 422