Un set de anvelope iarna de calitate se identifica prin capacitatea cauciucului de a reduce viteza in cazul in care asfaltul este acoperit cu zapada sau gheata. Acestea sunt fabricate dintr-un material special pentru a avea o aderenta marita si proprietati inegalabile in sezonul rece.

Specialistii recomanda achizitionarea anvelopelor de la distribuitori de incredere, pentru ca doar aici poti primi garantia calitatii. Chiar si in mediul online vei remarca imediat, magazinele recunoscute si apreciate pentru produsele oferite. Cauciucurile noi trebuie sa fie insotite de o garantie de minim un an pentru a respecta in integritate normele legislative. 

Anvelopele de vara, trebuie schimbate imediat ce temperaturile incep sa scada, daca nu vrei sa uzezi suprafata de rulare a acestor pneuri. Cuciucurile de iarna au o aderenta foarte buna la asfalt doar cand e frig, la fel cum cele de vara, au o aderenta mai buna pe asfaltul curat. 

Nu astepta sa vina prima ninsoare pentru a face aceasta schimbare, ci ia atitudine din timp. S-ar putea sa nu ninga, dar sa se faca foarte frig de la o zi la alta, iar gradul de eficienta al cauciucurilor de vara scad.

Anvelopele de iarna te ajuta sa franezi in siguranta in conditii de zapada sau gheata, fara ca stabilitatea masinii sa fie afectata in vreun fel. Un cauciuc nou trebuie sa aiba un profil de 8-10 milimetri, pentru a-ti oferi randament maxim in sezonul rece. In caz contrar, cauciucul se afla in imposibilitatea de a evacua apa in mod eficient, astfel ca va avea o aderenta foarte scazuta daca asfaltul este acoperit cu zapada sau polei. 

In acest context, distanta la franare se va mari in mod considerabil, va scadea gradul de siguranta si pot aparea riscuri majore. 

Indiferent de tipul de masina pe care il detii, trebuie sa tii cont de faptul ca toate cele 4 roti trebuie sa fie prevazute cu anvelope iarna. Daca nu iei aceasta decizie, risti ca masina sa va dezechilibreze pe sosea atunci cand franezi, ceea ce iti poate pune viata in pericol.

Din acest punct de vedere, nu merita sa iti achizitionezi anvelope second hand, pentru ca desi au un pret mult mai mic, sunt uzate si te pot pune in pericol. Solutia cea mai potrivita este sa cumperi cauciucuri noi, pentru ca acestea it asigura siguranta de care ai nevoie.

Nu te gandi sa faci economie atunci cand ai nevoie de anvelope, ci mai degraba gandeste-te sa faci o investitie care isi merita toti banii. Pentru a te convinge ca aceasta oferta de anvelope iarna merita toata atentia ta acceseaza site-ul online www.pneuhub.ro