tabla magnetica

Pandemia de coronavirus a schimbat drastic felul in care interactionam. Astfel, multe slujbe au fost relocate acasa, in special cele care nu tineau de sarcinile fizice ale angajatilor. De asemenea, in sectorul de invatamant au fost adoptate noi masuri, astfel ca o mare parte dintre scolarii de astazi invata direct de acasa, prin afilierea scolilor la programul “Scoala de Acasa”.

Cu toate acestea, in afara de necesarul de rechizite si, bineinteles, computerul, prin intermediul caruia cel mic poate fi prezent la orele de curs, este recomandat sa ii inlesnesti acest mod de invatare, achizitionand o tabla magnetica de la www.officeclass.ro!

Acest instrument se poate dovedi foarte valoros atat pentru a facilita intelegerea subiectelor de curs, cat si pentru a-i sustine creativitatea in timpul liber. Astfel, cei mici pot scrie si pot desena in voie, invatand literele alfabetului si cifrele sau desenand varii forme geometrice, tabele sau scheme logice, in functie de tipul si complexitatea materiei.

O tabla magnetica este foarte usor de folosit. Spre deosebire de tablele de clasa, aceasta nu presupune folosirea cretei, evitand astfel praful si murdaria rezultate. In schimb, se folosesc markere speciale, care se pot sterge foarte usor folosind buretele din dotare. In plus, este portabila si poate fi transportata sau depozitata cu mare usurinta.

In oferta magazinului online OfficeClass.ro gasesti table magnetice chiar si la pretul de 4.321 de lei, insa variantele pe care le poti cumpara pentru cei mici sunt mult mai accesibile. O tabla magnetica poate fi folosita in nenumarate moduri, de la redactarea problemelor de matematica si completarea raspunsului, pana la jocuri simple, precum “spanzuratoarea” sau “X si 0”. In calitate de parinte, poti sta alaturi de cel mic dupa ore, ajutandu-l sa inteleaga mai usor lectia predata.

Drept urmare, iti prezentam cateva dintre modelele magnetice accesibile din oferta OfficeClass.ro:

Pachet Tabla magnetica alba – pret 91,20 de Lei

Suprafata: 60 x 90 de centimetri / Rama din aluminiu / Garantie: 7 ani

Modelul de la Optima are suprafata tratata special, fiind rezistent la zgarieturi. Vine insotit de accesoriile necesare montarii pe perete si tavita pentru markere, avand incluse in pachet si urmatoarele:

  • set 4 markere (negru, albastru, rosu, verde);
  • burete pentru stergere;
  • set 3 magneti colorati.

Tabla magnetica economica – pret 47,22 de lei

Suprafata: 45 x 60 de centimetri / Rama din aluminiu / Garantie: 2 ani

Aceasta are suprafata lacuita, rezistenta la zgarieturi, si se livreaza cu toate accesoriile necesare montarii pe perete, dar si cu o tavita pentru markere. Scrierea se face cu markere lavabile, stergerea – cu bureti uscati, iar pe tabla se pot utiliza magneti in culori diverse;

Whiteboard magnetic – pret 61,65 de lei

Suprafata: 30 x 40 de centimetri / Rama din aluminiu / Garantie: 1 an

Nu in ultimul rand, acest whiteboard are suprafata magnetica din otel, vopsita in alb si cadrul din aluminiu anodizat. Tabla este dotata cu tavita din aluminiu pentru accesorii si este fabricata conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditata de organismele internationale.

Sprijina-l pe cel mic si ajuta-l sa inteleaga mai usor lectiile, intr-un mod amuzant si totodata eficient! Intra pe OfficeClass.ro si descopera oferta de table magnetice!