Cum sa aranjezi in mod creativ rame foto pe perete?

Decorarea casei tale nu tine doar de design ci si de crearea unui spatiu care sa iti reflecte personalitatea si preferintele, in care sa te simti confortabil tot timpul. Daca iti doresti ca living-ul tau sa capete mai multa familiaritate, atunci un decor cu poze asezate in rame foto poate reprezenta alegerea perfecta pentru tine.

Ramele foto, o modalitate prin care poti spune povestea familiei tale

Suntem siguri ca ai foarte multe amintiri frumoase pe care le pastrezi pe calculator, motiv pentru care poti sa incepi sa faci o selectie cu cele mai reprezentative momente din viata familiei tale. Cu ajutorul unor rame foto vei putea sa evidentiezi toate aceste momente frumoase.

Insa, nu te astepta ca selectarea fotografiilor sa fie o misiune usoara. Fiecare fotografie a fost facuta in momente diferite, ai utilizat ori un telefon, ori un aparat foto, ti-au fost trimise de prieteni sau pur si simplu le descarci de pe cloud. Unele fotografii sunt perfecte, altele sunt prost incadrate, arse sau cu culori sterse. Cele digitale pot sa fie corectate destul de usor daca te pricepi sau poti sa le dai unui prieten care se pricepe foarte bine sa le editeze. Acest lucru este necesar pentru a te asigura ca in toate tipurile de rame foto alese de tine fotografiile arata bine si au culori apropriate.

Insa, cea mai importanta parte incepe de abia dupa ce ai selectat fotografiile dorite. Va trebui sa asezi fiecare model de rame foto cat mai creativ si estetic, astfel incat sa arate totul cat mai bine. Inainte sa asezi fiecare model de rame foto pe perete realizeaza o planificare a modului in care doresti sa arate totul. Astfel, vei sti cate rame foto vei avea nevoie, in ce stil, ce culori sa aiba si cat de mult inseamna prea mult. In cazul in care stai in chirie, asigura-te ca proprietarul este de acord sa dai atat de multe gauri astfel incat fiecare rama sa isi gaseasca loc pe perete.

Cauta elemente comune intre rame, design si fotografii alese

Grupeaza fotografiile si creeaza o poveste care sa fie spusa de peretii tai. Este o etapa importanta pentru a evita ca langa fotografiile de vacanta sa se strecoare una sau doua de la nunta. Nu iti fie teama sa folosesti rame foto colorate intrucat poti sa le asortezi cu usurinta cu decorul. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca intre culoarea peretilor, design-ul camerei si fotografiile alese exista ceva in comun. De exemplu, poti sa alegi rame foto family in cazul in care in living-ul tau se regaseste acest stil.

Utilizarea unor rame foto pentru crearea unui design mai special se poate materializa si in stilurile de design interior in stil minimalist. In acest caz, trebuie doar sa te asiguri ca nu incarci peretii cu foarte multe fotografii.

Decorarea peretilor cu rame foto este o idee buna si pentru a crea un design placut in spatiul din zona scarilor. Ramele foto au darul de a oferi mai multa personalitate spatiului iar tu sa fii inconjurata in fiecare zi de amintirile tale de pret.