Avocatii, medicii, profesorii, doctorii au nevoie de ceasuri de birou precise, elegante si prevazute cu alarma. Se lucreaza mult mai eficient, cand se poate cronometra timpul alocat unei anumite activitati.

Acum totul se face cu programare. Chiar si la saloanele de infrumusetare clientele se programeaza din timp pentru un anumit eveniment, sa fie sigure ca in ziua aceea vor fi neasemuit de frumoase.

Consultatiile se desfasoara dupa un anumit regim, iar multi avocati percep comisioanele pentru consultanta oferita, avand tarife bine stabilite pe ora.

Pacientii, clientii trebuie sa aiba posibilitatea sa vada ca li se acorda importanta cuvenita si timpul cuvenit.

Ceasul de birou ii aduce aminte celui care munceste pana la uitarea de sine ca este cazul sa se opreasca pentru pauza de masa sau ca nu este moral sa plece cu o ora mai devreme de la birou, fiindca o anumita persoana poate avea mare nevoie de ajutorul sau in acel interval de timp.

Exista magazine de ceasuri din care se pot cumpara: ceasuri inteligente, ceasuri de mana, ceasuri de masa, ceasuri de birou sau ceasuri de perete, dar si accesorii pentru aceste categorii de produse.

In zilele noastre ceasurile mecanice, autonome sunt pe cale de disparitie, de aceea in acelasi timp cu ceasul, cumparatorul trebuie sa ia si doua-trei baterii potrivite.

Oamenii stiu ca tot ce vine din Elvetia in materie de ceasuri este precis si rezistent. Ceasurile elvetiene au cea mai mica marja de eroare, de +- 1 minut la zeci de ani.

Cand zic: Ceasuri Casio  oamenii stiu ca eroarea nu poate fi  mai mare de +-20 de secunde pe luna.

Vestea buna este ca de ceva timp, Casio produce si ceasuri de birou ale caror performante cumparatorii stiu sa le aprecieze.

Ceas de birou Casio WAKE UP TIMER TQ-158-1DF costa 98,99 de lei, iar termenul de garantie al bateriei este de un an.

Posesorul acestui ceas este multumit ca nu este nevoit sa cumpere baterie pentru ceas o data la doua sau la trei luni.

Modelul prezentat mai sus este de fabricatie japoneza si are un mecanism sigur si bine lucrat, fiind prevazut cu alarma ce poate fi setata la anumite ore. El poate asigura trezirea pentru mersul la serviciu, dar functioneaza si ca un sistem de alarma pentru a anunta o sedinta, o programare importanta, un telefon care trebuie dat la ora respectiva.

De asemenea este prevazut cu sistem de iluminare ca valoarea timpului sa poata fi citita si pe intuneric.

Eleganta este data de forma dreptunghiulara a carcasei si de contrastul dintre cadranul alb, carcasa neagra si numerele verzi.

Cadranul este iluminat cu Led pe timpul noptii, astfel ca rezultatul este magnific.

O asemenea bijuterie foarte utila poate fi cumparata cu mai putin de 100 de lei, iar pentru cumparatorii care nu dispun de aceasta suma modica, se accepta si plata in rate, valoarea acestora fiind de la 8 lei pe luna.

Oricine are nevoie de un ceas de birou, chiar si elevii, pentru un management al timpului care sa permita si momente de divertisment dupa indeplinirea tuturor sarcinilor cotidiene.