Nimic nu se compara cu o ceasca de cafea preparata „ca la carte”. Insa pentru a profita la maximum de gustul si aroma cafelei tale preferate, ai nevoie de un espressor profesional, care sa iti ofere zi de zi cea mai buna cafea.

In plus, utilizarea unui espressor te ajuta sa economisesti timp si te scuteste de procesul obositor de a curata alte recipiente pe care le-ai folosit pentru a prepara cafeaua. De altfel, unul dintre cele mai populare branduri de cafea este Julius Meinl, ale carui produse sunt recunoscute pentru calitatea inegalabila si aroma inconfundabila.

Daca vrei sa te bucuri zi de zi de o ceasca de cafea Julius Meinl pregatita corespunzator, inseamna ca ai ajuns unde trebuie. Descopera, in continuare, ofertele la care poti sa apelezi pentru a avea un espressor JM chiar la tine acasa sau la birou!

Promotii pentru cei care vor sa achizitioneze un aparat de cafea Julius Meinl

Profita de ocazia unica de a achizitiona aparate de cafea profesionale Julius Meinl, acompaniate de alte produse ale acestui brand sau de apa H2On, recunoscuta la nivel international pentru calitatea si puritatea sa. Asadar, iata care sunt pachetele promo de care te poti bucura in aceasta perioada!

  • In momentul in care achizitionezi un espressor Julius Meinl Cino, primesti cadou 8 cutii a cate 10 capsule de cafea Julius Meinl Espresso. In plus, beneficiezi de o reducere de 26% fata de pretul original. Aparatul de cafea este ideal pentru casa ta fiind usor de folosit si avand un aspect deosebit de elegant.

  • Atunci cand cumperi un espressor Julius Meinl Pinta, te poti bucura de pachetul promo in care sunt incluse 300 de capsule de cafea Julius Meinl Inspresso. Daca alegi sa achizitionezi acest pachet prin intermediul companiei H2On, vei beneficia si de 2 bidoane cu apa H2On, totul la un pret deosebit de avantajos!

Cum trebuie sa procedezi pentru a primi un espressor in custodie?

Daca apelezi la H2On, te poti bucura gratuit de un aparat de cafea profesional Julius Meinl. Cum functioneaza? In schimbul unei comenzi minime lunare, vei primi in custodie un espressor JM. Desi acesta ramane proprietatea H2On, tu te poti bucura de functionalitatile sale cat timp respecti comanda lunara minima mentionata in contract.

De exemplu, persoanele juridice pot primi in custodie un espressor Julius Meinl Saeco Area branded daca aleg pachetul care include 4 cutii de capsule de cafea Julius Meinl Professional si 2 bidoane cu apa H2On.

Desi serviciile clasice de inchirieri aparate de cafea percep o taxa pentru acestea, H2On iti permite sa te bucuri de un aparat de cafea de calitate doar in schimbul comenzii mentionate anterior.

Descopera mai multe avantaje alaturi de H2On!

Iar beneficiile nu se opresc aici! Daca alegi sa apelezi la H2On, te vei bucura de livrare rapida prin flota proprie de masini H2On. In plus, ai la dispozitie un serviciu de mentenanta si o linie de relatii cu clientii la care poti apela oricand ai intrebari.

Acceseaza platforma online a companiei H2On, exploreaza oferta bogata de apa, dozatoare de apa, cafea, ceaiuri si espressoare, opteaza pentru produsele si serviciile de care ai nevoie si bucura-te de experienta H2On!