Pe cati i-ati auzit ca „nu e bai, am B-ul, iau A-ul fara probleme.” Sunt aceiasi oameni care cred ca o scoala de soferi se gaseste scriind pe google scoala de  Scoala de șoferi Brașov   sa zicem, si dand click pe primul link.

Aceiasi oameni care constata uimiti ca nu prea se aplica mare lucru din minunatele lor abilitati de sofer. Si ca este esential ca instructorul scolii alese si motocicleta din dotare sa fie ceea ce trebuie, pentru ca procesul de invatare este diferit, si la fel este si informatia. Cam tot ce ramane din cunostintele anterioare sunt regulile si niste principii mecanice. In rest, aventura este noua, iar dragostea pentru libertatea pe care ti-o da motorul insuficienta daca nu e dublata de seriozitatea celui care constientizeaza 100% ca s-au schimbat complet datele problemei. 

Asadar, daca vreti sa dati cele patru roti pe doua sau daca vreti macar sa le alternati, scuturati-va de orice urma de orgoliu atotstiutor si considerati-va un umil invatacel, punandu-va cu incredere viata in mainile unor oameni care chiar stiu ce vorbesc si care va vor binele in general, nu doar la examen. 

Dupa aceasta lectie de modestie, aveti dreptul sa va ganditi ca ati putea fi vreodata capabili sa conduceti o motocicleta asa cum trebuie. Pentru ca, de fapt, asta trebuie sa conduca motorul, modestia bine inteleasa, care tempereaza curajul nebun si setea de adrenalina. Suficient incat sa va tina in viata, teferi si nevatamati la fiecare drum.