Dr. in Uniforma

Cine spune că moda și stilul sunt legate doar de o anumită profesie? Chiar dacă te afli în domeniul medical, există varianta să fii în pas cu moda prin halatele medicale cu imprimeuri. Asistentele își petrec cea mai mare parte a timpului purtând costume medicale. De fapt, chiar încep și sfârșesc ziua cu acestea. Asistentele îmbrățișează realitatea că sunt prinse într-o profesie în care au foarte puțin timp să se bucure de opțiunile mai frumoase ale vieții, cum ar fi moda. Doctor in Uniforma are atâtea modele de costume medicale, astfel că, păstrând aceste idei vei rămâne la modă chiar și în domeniul medical.

Crezi că ai tot ce ai nevoie pentru o ținută de asistentă medicală ? Iată mai multe sfaturi despre cum să arăti bine în halate medicale imprimate în fiecare zi și să experimentezi puțin din culoarea și moda care lipsesc din viața ta.

1. Poartă culori potrivite

Ia în considerare tenta potrivită de culoare care se potrivește tonului pielii tale. Pentru a afla dacă o culoare se potrivește tenului tău sau nu, ține costumul medical aproape de față. Dacă culoarea de costum conferă feței tale un ton cald, atunci culoarea este potrivită pentru tine. Dacă chipul tău pare desenat, palid sau obosit lângă culoarea costumului, atunci culoarea nu este cea mai potrivită pentru tine. Ideea este să alegi culori care să îți lumineze chipul.

2. Asortează-l cu topurile și pantalonii

Deși majoritatea costumelor medicale sunt la set, cumpără mai multe seturi cu imprimeuri și culori îndrăznețe și apoi potrivește-le separat. Purtarea unui look nou în fiecare zi poate adăuga emoție și îți începi ziua și frumos.

3. Costumul medical să se potrivească tipului tău de corp

Nu-ți face griji dacă ești slabă sau mai plinuță. Evită să porți pantaloni largi dacă ai greutate pe șolduri. Și dacă ești tipul subțire de asistentă, va fi bine să porți costume medicale mai lărguțe pentru a adăuga un pic de volum corpului tău. Aceste idei te vor asigura că, indiferent de tipul tău de corp, vei arăta minunat în costum medical.

4. Costumul medical în dimensiunile potrivite

Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare este alegerea mărimii potrivite a costumului medical imprimat și, totuși, este adesea trecut cu vederea. Majoritatea asistentelor nu știu măsurătorile reale. Drept urmare, asistentele tind să cumpere ținute care nu li se potrivesc la fel de bine. Când cumperi costume medicale, alege dimensiunea potrivită pentru o potrivire bună și confortabilă. Când porți costumele potrivite, te vei simți mai confortabil și mai încrezătoare.

5. Adaugă o notă personală costumului medical

Chiar dacă îți cumperi costumele medicale imprimate de la Doctor în Uniformă, nu există niciun motiv pentru care nu poți să-ți pui propriul timbru unic. Deși această idee poate părea familiară pentru unele instituții, încearcă să îți brodezi numele în partea de sus, pentru un aspect foarte unic. Poți alege, de asemenea, să pui porecla sau inițialele brodate pe o parte a mânecii într-o culoare alternativă. Doar asigură-te că ideea pe care o încerci să o iei în considerare, nu contravine regulilor specifice instituției.

6. Folosește accesorii minime, dar totuși de efect

Asistentele de sex feminin pot folosi bijuterii pentru a-și accesoriza costumele medicale. Poartă o pereche delicată de cercei, o piesă simplă și un colier și așa mai departe. Bijuteriile tale ar trebui să scoată în evidență culorile costumului tău. Mergi mai departe și poartă curele subțiri pentru a arăta un aspect de clepsidră.

7. Poartă costumul medical având atitudinea potrivită

În cele din urmă, oricât de plăcut este costumul tău, purtarea acestuia cu atitudinea potrivită este întotdeauna un lucru obligatoriu. O atitudine pozitivă te ajută să faci față mai ușor stresului la locul de muncă. Mai mult decât atât, a fi încrezător în tine însăți va aduce, de asemenea, modificări constructive în meseria ta, te va face mai fericită, mai luminoasă și mai de succes.