Anul acesta iti petreci concediul in Cozia si cauti oferte de cazare care sa iti asigure confort, relaxare si conditii premium, dar si un pret avantajos?

Alege sa te cazezi la Hotelul Orizont Cozia si bucura-te de o vacanta reusita

Hotel Orizont Cozia se afla chiar in centrul statiunii Caciulata si ocupa o pozitie de top pe lista turistilor. In fiecare an aici se cazeaza un numar considerabil de turisti, pentru relaxare si deconectare din jungla urbana. Oferta de cazare Hotel Orizont Caciulata include spatii cochete si cu preturi foarte accesibile. In plus, numarul de facilitati oferite aici este considerabil – de la camerele confortabile si pana la peisajul inconjurator fabulos,  Hotel Orizont Calimanesti Caciulata te va impresiona inca de cand ii treci pragul si te asteapta cu toate conditile pentru a avea o vacanta completa.

Cele mai moderne locatii pentru turisti sunt la Hotelul Orizont din Caciulata

Hotel Orizont Caciulata te asteapta cu o baza moderna de tratament, care a fost renovata si ridicata la standarde europene. Aici, te vei putea relaxa in piscinele interioare, dar si pe terasele exterioare amenajate elegant. In plus, ai un strand termal in aer liber, in care te poti bucura de proprietatile apei sulfuroase specifice zonei. Apa de la Caciulata este perfecta pentru a trata afectiunile reumatismale si pentru problmele cu oasele si articulatiile.  Tot la Hotel Orizont Cozia Caciulata vei gasi si o salina cu sare de Himalaya, o sala pentru hidroterapie si piscine incalzite pentru relaxare deplina. Verifica oferta noastra si Caciulata Orizont se va transforma in destinatia ta de vacanta.

Hotelurile din Caciulata sunt perfecte pentru un concediu Odihnitor

Hotel Orizont Caciulata te asteapta in fiecare sezon cu oferte speciale. Un exemplu este oferta Paste Hotel Caciulata, special conceputa pentru ca turistii care aleg aceasta destinatie sa gaseasca o gama completa de servicii la un pret avantajos. Ofertele sunt valabile atat pentru serviciile de cazare cat si pentru tratamente balneare. Nu mai sta pe ganduri si fa chiar acum o rezervare la Orizont Hotel Caciulata! Vino la Caciulata Hotel Orizont si descopera o gama de servicii moderne, oferite intr-un cadru natural feeric si asigura-te de personal calificat, cu foarte mare atentie la toate detaliile.

Cazarile din hotel Orizonat Cozia sunt alegerea ideala pentru o vacanta reusita alaturi de cei dragi

Oferta de cazare Orizont Caciulata este special adaptata astfel incat sa se adreseze tururor turistilor. In oferta de cazare hotel Orizont Cozia vei gasi atat camere single, cat si camere double sau apartamente. De asemenea, poti alege doar pachete de cazare Orizont Cozia sau poti sa optezi si pentru pachetele care includ tratament balnear. Orizont Hotel Caciulata este locul in care poti sa te distrezi, sa te relaxezi, sa te tratezi si sa te incarci cu energie pozitiva iar serviciile oferite sunt flexibile si pot fi alese in functie de preferinte.

Hotelul nostru este o alegere mai mult decat inspirata, datorita cadrului natural in care este amplasat. Pe langa panorama oferita de Muntii Cozia, aici vei putea admira cele mai frumoase cadre naturale, indiferent de sezon.