Dacă îți planifici ca vara aceasta să pleci într-o excursie împreună cu familia sau cu colegii de clasă și vrei să faci în același timp și o surpriză tuturor celor dragi și să îi iei cu tine, atunci trebuie să te orientezi în primul rând înspre alegerea unui vehicul care să îndeplinească toate nevoile de transport.

Alegerea vehiculului potrivit înseamnă ca în primul rând numărul de locuri de la interior să se potrivească cu numărul de persoane cu care vrei să mergi în minunata ta expediție. Pe lângă acest element esențial ai nevoie de toate dotările ca pasagerii să se simtă cât mai bine și să beneficieze de tot confortul necesar. Drumul poate fi foarte lung până la destinație iar cei de la interior vor avea nevoie de spațiu, tehnologii pentru divertisment și entertainment prin care să se destindă în drumul lor către destinație. Transcar este cea mai bună alegere în acest sens, oferind servicii complete de închirieri microbuze și închirieri autocare la cele mai avantajoase prețuri de pe piață, cu o echipă întreagă de specialiști, pregătită oricând să ducă la bun sfârșit până și cele mai exigente cerințe. Alăturate și tu miilor de clienți Transcar și oferă celor din jurul tău confortul necesar pentru a se bucura din plin de drum.

În spatele companiei există o motivație puternică de la CEO și până la angajați, anii de experiență din spate spunându-și de fiecare cuvântul în fața clienților, fiind întotdeauna foarte bine tratați prin respect, corectitudine și promptitudine. Flota largă de autocare și microbuze Transcar este întotdeauna pregătită să îți servească tuturor nevoilor tale, numărul de locuri fiind diversificat în funcție de numărul de persoane cu care vei dori să călătorești.

 

Compania oferă de asemenea pe lângă închirierea microbuzelor și închirierea autocarelor și servicii de închiriere cu șofer. Șoferii din echipa Transcar sunt profesioniști, având mii de ore de condus și toate examenele auto trecute cu succes. Mai mult decât atât, pentru siguranța tuturor pasagerilor și pentru a le garanta că vor ajunge cu bine la destinație, toți șoferii sunt testați la fiecare 6 luni atât fizic cât și psihologic pentru a vedea dacă sunt sau nu în vigoare cu reglementările de siguranță rutieră.

 

Nu mai pierde din timpul tău prețios în căutarea altei companii, Transcar este oricând pregătită să servească tuturor nevoilor și cerințelor tale pentru transport.