implant mamar

Daca vrem sa ne marim sanii avem doua variante: fie solicitam un implant cu silicion, fie acceptam un implant mamar cu grasime proprie. Implanturile cu grasime proprie implica o interventie mai putin invaziva, grasimea este luata in urma procedurilor de liposuctie si e reintrodusa in san.

Grasimea se imbogateste cu plasma proprie pentru a putea rezista mai bine procedurilor de reinsertie in organism, grasimea are si rol regenerator la nivelul tesuturilor, deci pacientele au doar de castigat cu acest tip de operatie. Pentru a avea suficienta grasime pentru implant se vor extrage cantitatile dorite din zonele unde aceasta este in exces, unde nu vor exista probleme dupa extractie.

Implant mamar cu grasime proprie

Cu ajutorul operatiei de inserare a unor implanturi cu grasime proprie nu vei avea urme in urma operatiei, nu sunt semne la nivelul bustului, nu apar alergii, nu avem contractura capsulara, si cel mai important, rezultatele sunt definitive.

Sanii vor arata si se vor simti ca unii naturali, nu se va observa operatia de marire a sanilor, in 14 zile de la operatie recuperarea e totala. In doar doua ore, cat dureaza interventia chirurgicala, pacientele vor avea sani mai mari, simetria e perfecta, zonele cu grasime in exces sunt remodelate si ele.

Practic in timpul interventiilor se insereaza grasime cu un ac special in sani pana la obtinerea formei dorite, de aceea recuperarile sunt foarte rapide in comparatie cu alte proceduri. Implanturile cu grasime proprie sunt si cele mai cautate mai ales ca nu se vor folosi substante straine si grasimea provine tot de la pacient.

Cu implanturile cu grasime proprie simetria este mentinuta pe o perioada lunga de timp, femeile care aveau probleme cu grasimea prea multa din diverse zone ale corpului vor scapa si de aspectul inestetic al acestora.

Fiecare operatie de injectare a grasimii proprii in sani nu are riscuri prea mari, este simplu de facut, dureaza si putin dupa cum am vazut, pacientele se pot intoarce la viata normala foarte repede, nu e nevoie de spitalizare pe o perioada foarte lunga de timp. Corpul nu are de suferit in urma operatiilor, stii ca esti in siguranta si nu ai nicio problema cu materialul folosit la implant.

Implant mamar cu silicon                                          

De cealalta parte avem implanturile cu silicon, populare si ele si cautate mai ales de domnisoarele care nu au trecut de 40-50 de ani. Implanturile cu silicon au texturi identice aproape cu tesutul uman, se pot insera si de la varste mai fragede, isi pastreaza forma si sunt bine acceptate de organismul uman. Daca se rup sau au probleme si se sparg siliconul nu se imprastie in organism si nu sunt probleme majore, se inlocuiesc rapid.

Spre deosebire de implanturile cu grasime proprie, care vor trebui refacute pentru ca grasimea se va resorbi in corp, cele cu silicon sunt permanente, nu mai intervenim asupra lor daca nu se sparg sau daca nu apar probleme majore. Implanturile siliconice au diverse marimi si se pot obtine orice fel de forme ale sanilor si in cel mai scurt timp. Marimea sanilor va fi aceeasi pe toata durata purtarii, sanii vor fi ridicati, vor arata impecabil.

Doamnele si domnisoarele care poarta implanturi cu silicon se simt si mai sexy, au stima de sine imbunatatita, viata personala este mai buna si ea.

In functie de ce ne dorim putem apela la clinica Ensar Duman pentru a putea efectua operatiile in strainatate, in Turcia.

Turismul medical este o solutie excelenta pentru a avea un bust asa cum va doriti si pentru a gasi mereu cei mai buni medici si cele mai bune clinici. Ensar Duman are pregatite pachete pentru turism medical care includ de la bilete de avion si cazare la preturi bune pana la contactul cu medici si clinici, spitale de renune, asigurare celor mai bune interventii si a unui suport permanent pentru toate interventiile si vizitele efectuate in strainatate.

Clinica se ocupa de toate detaliile plecarii si exista si protocoale clare si stricte pentru operatii si deplasari cat mai usor de realizat.