Orasenii care s-au facut mari la tara stiu exact ce inseamna curatenia totala, curatenia adevarata. Parca o vad pe bunica punand cursele de soareci, apoi astupandu-le gaurile si reparand tencuiala cu ajutorul mesterilor adusi special.

Cele mai pricepute gospodine faceau singure toate aceste lucruri.

Dupa aceea mobila grea din casa era acoperita si se trecea la zugravit si la vopsirea tamplariei. Dupa ce se aspectul peretilor era perfect, se frecau podelele si se trecea la rearanjarea mobilei.

Si in Bucuresti exista o firma de curatenie care incepe curatenia generala cu distrugerea parazitilor, cu reparatii, montaj si zugravit.

In echipa care furnizeaza curatenie Bucuresti exista toate aceste categorii de specialisti care permit executarea unor manopere complexe, care preced in mod obligatoriu curatenia.

Prin curatenie la domiciliu se intelege o casa fara daunatori, cu peretii perfecti, cu usi si ferestre care se inchid si cu rafturi reparate.

Nu poti pretinde ca s-a facut curatenie generala, din moment ce soarecii se plimba prin casa nestingheriti, gaurile lor nu au fost astupate si fisurile se mai vad pe pereti. Vopseaua care se cojeste de pe usi trebuie mai intai inlaturata, apoi inlocuita cu una de calitate premium cu uscare rapida, rafturile din debara reparate si ele.

Helppy.ro ofera servicii de curatenie Bucuresti la cele mai inalte standarde, firma asigurand salariatilor:

-aspiratoare performante si scari mobile, cand trebuie sa lucreze la inaltime

-nuanta de var dorita de client, cand acesta doreste sa si zugraveasca

-vopseaua cu uscare rapida in culoarea solicitata, pentru vopsitul tamplariei, al mobilei si altor suprafete

-detergenti pentru pardoseala, pentru geamuri si oglinzi, pentru grupul sanitar si gresie care nu dauneaza celor care pot reveni imediat dupa terminarea curateniei in casa.

-lavete si servetele de unica folosinta din hartie.

Acesti profesionisti experimentati se ocupa de curatenie Bucuresti cu meticulozitate si pot lasa o curatenie exemplara dupa cateva ore de munca responsabila.

Sa zicem ca a intervenit o situatie neprevazuta si trebuie sa ai curat in casa, dar esti in criza de timp! Nu pierde timpul, ci negociaza cu aceasta firma sa se prezinte de urgenta la adresa ta si sa faca ordine!

Daca detii o casa cu curte de care esti foarte mandru si organizezi o petrecere, roaga-i sa inceapa cu gazonul si sa treaca si prin gradina de flori, apoi sa distruga insectele, mai ales daca vrei sa faci o petrecere pe malul piscinei exterioare si dupa ce totul este aranjat in exteriorul locuintei, sa se ocupe de casa.

Nu neglija pivnita si nici podul, fiindca podul casei nu este depozit in care se duc lucrurile pe care nu le folosim! Sacii plini de hartii, de cursuri universitare, de haine vechi umplu rapid spatiul de molii, de soareci, de microbi.

In timp ce ei fac curatenie, tu te poti ocupa linistit de stabilirea meniului si de organizarea petrecerii, de aprovizionare.

O firma de curatenie domiciliu valoreaza aur, fiindca timpul nu ne ajunge sa ne ocupam de toate, iar fara curatenie  nu se poate trai.

Daca abia acum ai aflat de aceasta firma, solicita o programare pentru prima data si verifica atent modul in care lucreaza pentru tine! Te asigur ca vei deveni si tu unul dintre miile de clienti multumiti!