Exista multe motive pentru care producatorii si comerciantii sa foloseasca cutii transport sticle, deoarece acest material este usor de reutilizat, iar pentru achizitionarea acestor cutii investitia nu este deloc mare. De fapt, ipack.ro este un furnizor autohton de cutii carton, cu preturi foarte bune, iar cutiile sunt de caltiate foarte mare.

Cartonul este utilizat in mod obisnuit ca material de ambalare pentru transportul articolelor. Exista mai multe avantaje in utilizarea cartonului, deoarece protejeaza articolele expediate, este ieftin si schimba forma cu usurinta.

Ca ambalaj, cartonul protejeaza articolele care sunt expediate sau mutate. Cartonul ondulat are adesea mai multe bucati de carton asezate una peste cealalta pentru a amortiza articolele fragile, cum ar fi bucati de sticla, televizoare, computere sau piese de mobilier sensibile cu suprafete plane mari. Mai mult carton asezat deasupra unui articol creeaza mai multa amortizare si protectie pentru obiectele cazute. Acest lucru, de asemenea, face obiectul mai greu si creeaza mai multe deseuri de ambalaje.

Este cartonul rentabil? Acesta este un aspect important.

Avantaje:

Depozitare usoara. Cutiile de transport din carton pot fi depozitate plate si asamblate dupa cum este necesar. Acest lucru va poate reduce costurile de livrare.

Resursa durabila. Cartonul este fabricat dintr-un material regenerabil, ceea ce minimizeaza costurile de mediu.

Recipientele din carton pot fi reciclate, oferindu-le o „a doua viata”.

Achizitionarea unor cantitati mari de cutii de carton poate fi de ajutor.

Economisiti bani. Cumpararea cartonului in vrac poate fi o varianta mult mai economa.

Depozitare usoara. Atata timp cat cutiile de carton sunt protejate de apa, acestea pot fi depozitate pentru perioade lungi de timp.

Recipientele din carton pot fi sigilate in mai multe moduri, inclusiv capse, lipici si banda.

Sigiliul superior al benzii activate cu apa. Banda activata cu apa (WAT) creeaza un sigiliu puternic si sigur la cutii de carton, ideal pentru comertul electronic. Din acest motiv, multe companii fac in fiecare an trecerea la banda activata cu apa.

Cartonul este ieftin de produs si este fabricat de obicei din materiale reciclate si nu costa multi bani daca este achizitionat cu ridicata. Alte materiale de ambalare sunt fabricate din plastic, lemn sau metal, toate materiale scumpe, care sunt adesea mai grele decat cartonul, ceea ce se adauga la costurile de expediere.

Unele bucati de carton sunt incredibil de rigide si grele, pentru a proteja ceea ce ambaleaza, in timp ce alte soiuri de carton pot fi infasurate in jurul articolelor, astfel incat materialul sa nu fie risipit si pachetul sa nu fie voluminos sau dificil de transportat sau depozitat. Cartonul care este maleabil si care poate fi infasurat in mod eficient in jurul majoritatii formelor poate fi gasit online. Magazinul ipack.ro are o gama varita de porduse din carton care se dovedesc a fi foarte utile mai ales pentru producatorii romani de vinuri sau alimente. Pentru costuri reduse de transport, dar si pentru siguranta maxima a produselor transportate, alegeti cutii transport de la ipack. Nu veti regreta!