Asa cum exista sute de diete, la fel exista si o varietate de proceduri de infrumusetare, unele mai costisitoare ca altele, toate promitand acelasi lucru – o slabire spectaculoasa, de durata, fara efort. Pana acum multe dintre aceste obiective au fost iluzii spulberate de testul cantarului (sau al temutului costum de baie), costisitoare, dezamagitoare, frustrante. Daca ai incercat destule sau daca nu te-ai incumetat niciodata sa treci la fapte, conteaza mai putin, ce e important este ca acum exista o varianta de slabire usoara si la indemana oricui, menita probabil sa razbune toate femeile chinuite vreodata de imaginea lor in oglinda.

Criolipoliza este diferita, tocmai de aceea eficienta ei este garantata, iar rezistenta efectelor in timp bate orice estimare optimista. Explicatia este una extrem de simpla, principiul pe care se bazeaza slabirea prin aceasta procedura este unul care valorifica o caracteristica a celulelor de grasime, acestea nu rezista la temperaturi scazute. Ca atare, expuse fiind la actiunea directa a unui aparat care le ingheata efectiv, acestea mor, fiind procesate de alte celule din corp si eliminate apoi din organism ca orice alt deseu inutil. Totul pare atat de firesc, incat aproape ca ajungi sa te miri cum de nu s-a gandit nimeni la asta pana acum, nu?

Partea frumoasa abia acum urmeaza, criolipoliza pret de 60 de minute actioneaza pe zone bine delimitate, asa ca permite slabirea exact acolo unde este mai dorita si mai greu de obtinut, lucru pe care nu il fac posibil nici macar exercitiile fizice specializate. Totul intr-o sedinta care nu trebuie repetata decat o data la cateva luni, in functie de obiectivele estetice, in care singura grija a beneficiarei este sa se destinda un pic. Nu exista niciun fel de durere sau vreun disconfort asociat, pielea in zona unde se pozitioneaza aplicatorul nu are de suferit pentru ca este protejata, se pot lucra mai multe parti ale corpului in acelasi timp, este practic miracolul pe care il asteptau toate femeile. In ciuda unor mituri deja aparute legate de criolipoliza, ea se potriveste oricarei siluete si tipologii feminine, pentru ca toate avem dreptul si chiar obligatia de a ne simti frumoase.

Practic, nu ai mare lucru de facut, termini de citit articolul, dai un search pe google de tipul „clinica de infrumusetare Bucuresti”, vezi unde este disponibila procedura, iti faci o programare si apoi te apuci sa iti comanzi garderoba pentru noul tau look de 2022. In sfarsit poti sa fii sigura ca macar una dintre rezolutiile de la Revelion va fi dusa la indeplinire conform planului. Pentru toate celelalte speram sa gasesti solutii la fel de usoare si de succes ca cea propusa de noi pentru a scapa de kilogramele si centimetrii in plus.