Atunci cand vrei sa iti dotezi salonul pentru a pune unghii cu gel este important sa tii cont de mai multe detalii care pot face diferenta intre o manichiura corect realizata si una care se strica la cateva zile dupa ce clienta pleaca din salon. Iata care sunt cele mai importante astfel de accesorii:

Freza de unghii

Freza de unghii este unul dintre cele mai importante instrumente in manichiura cu gel. Este important sa gasesti o freza care sa functioneze eficient si rapid, astfel incat sa poti obtine rezultate fabuloase intr-un timp scurt. Daca vrei sa obtii freze de unghii de buna calitate, click aici pentru mai multe detalii despre hotnails.ro. Poti vedea pe site mai multe informatii si modele de pile pe care sa le alegi in functie de nivelul tau de activitate.

Aspiratoare profesionale

Nu este nimic mai neplacut decat sa acoperi clientul in praf de unghii atunci cand lucrezi. Frezele au tendinta de a ridica praful care va ajunge pe hainele tale, pe client, pe mese si chiar in sistemul respirator. Acest praf poate genera in timp alergii, deci, daca vrei sa te protejezi si pe tine, dar si clientul, atunci cea mai buna solutie este aceea de a lucra eficient si de a cumpara un aspirator care sa traga tot praful de pe masa de lucru si din aer inainte ca acesta sa se depuna. Poti cumpara aspiratoare profesionale care cu siguranta nu te vor dezamagi.

Geluri profesionale cu aderenta buna

Alege de fiecare data geluri profesionale de la branduri recomandate. Asta nu inseamna ca va trebui sa investesti in cele mai scumpe geluri, dar nici ca trebuie sa le alegi pe cele mai ieftine. Gaseste un echilibru optimi intre pret si calitate si cu siguranta vei putea obtine manichiura dorita in cel mai scurt timp, fara alte probleme. Tot ce trebuie sa faci este sa investesti in gelurile despre care se stie ca nu genereaza alergii.

Alege accesorii pentru unghii care sa arate cat mai bine

Daca faci si nail art, atunci ar trebui sa alegi accesorii pentru unghii care sa arate foarte bine. Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de calitatea si de aspectul acestor produse pe care le utilizezi. Accesoriile precum benzile lucioase, strasurile si glitterul, dar si tatuajele pentru unghii sau alte astfel de produse trebuie sa arate cat mai elegant. Alege de fiecare data produse de care sa fii impresionat tu, astfel incat si clientul sa fie multumit. Tot ce trebuie sa faci este sa te orientezi catre acele produse care sa arate elegant si cat mai armonios pe unghia clientului, care sa adere cu usurinta si sa nu se desprinda, dar care sa fie si usor de pus, astfel incat sa nu dureze mult sa termini manichiura dorita. Cumpara produsele de la firme care au recenzii pozitive si cu siguranta vei obtine rezultatele dorite de la salonul tau de unghii tehnice, in cel mai scurt timp posibil.