Vopsire eletrostatica este in acest moment unul dintre cele mai utilizate procese tehnologice pentru protejarea suprafetelor metalice. Popularitatea de care se bucura acest serviciu in acest moment nu a existat dintotdeauna. Analko a fost una dintre putinele companii care in anul 1974 a aduc pe piata acest serviciu pentru protejarea suprafetelor metalice. In momentul in care Analko a introdus in oferta de servicii si acest serviciu se stia foarte putine detalii despre serviciul de vopsitorie in camp electrostatic.

Trecerea anilor a dovedit faptul ca Analko a fost inspirata in momentul in care a introdus in oferta si serviciul de vopsire electrostatic. In momentul de fata, acest serviciu este unul dintre cele mai importante servicii pentru protejarea suprafetelor metalice.

Ai nevoie de serviciul de vopsire in camp electrostatic? Apeleaza la Analko pentru ca ofera cel mai modern serviciu de pe piata de profil

Pentru ca suprafetele metalice sa aiba o durata de utilizare cat mai mare este necesar ca acestea sa treaca prin anumite procese tehnologice. Procesul de vopsire in camp electrostatic este in acest moment unul dintre cele mai importante procese tehnologice prin care trebuie sa treci suprafetele metalice in cazul in care doresti ca acestea sa aiba o durata de utilizare cat mai mare.

Pe scurt, sectia de vopsitorie in camp electrostatic presupune aplicarea unui strat de vopsea pentru a spori rezistenta la coroziune a suprafetei pe care sa aplicat procesul de vopsire in camp electrostatic. Acest detaliu este foarte important pentru ca, contribuie la sporirea duratei de utilizare a obiectului care are in componenta o suprafata metalica.

Pentru a putea oferi cel mai modern proces de vopsire in camp electrostatic, Analko a investit continuu de-a lungul timpului in modernizarea acestui proces tehnologic. Rezultatul investitiilor constante in modernizarea procesului de vopsire in camp electrostatic consta in detinerea a 10 linii de productie ultramodernae si doua unitati de vopsire in camp electrostatic in Grecia si Romania. De asemenea, personalul care presteaza acest serviciu este specializat la cel mai inalt nivel.

Gratie investitiilor continue realizate in modernizarea procesului de vopsire in camp electrostatic dar si datorita personalului care lucreaza in cadrul acestei firme, Analko detine in acest moment cea mai vopsitorie in camp electrostatic si una dintre cele mai mari din Europa. Este un salt incredibil avand in vedere ca in momentul in care Analko a introdus pe piata serviciul de vopsire in electrostatica se stiau foarte putiine informatii despre acest serviciu.

Concluzii

Analko, una dintre cele mai importante firme din Europa in domeniul protejarii suprafetelor metalice este solutia pe care trebuie sa o accesezi ori de cate ori ai nevoie de unul dintre serviciile de protejare a materialelor metalice. Profesionalismul personalului care lucreaza in cadrul acestei firme, experienta acestora dar si investitiile permanente in modernizarea serviciilor oferite fac ca aceasta firma sa fie in acest moment unul dintre cele mai respectate nume din industria protejarii materialelor metalice. Pentru a te numara printre clientii satisfacuti de catre serviciul oferit de catre Analko, nu ezita sa iei legatura cu personalul care lucreaza in cadrul acestei firme ori de cate ori ai nevoie de un serviciu oferit de catre aceasta firma.