In momentul de fata, cea mai importanta decizie pe care o poti lua este sa alegi siguranta ta si a familiei tale. Societatea te poate proteja doar daca tu alegi sa te protejezi, prin achizitionarea ustesilelor de calitate. Vizierele de protectie iti asigura confortul si in acelasi timp te apara si iti ofera precizia necesara in lupta impotriva noului coronavirus,atat la locul de muncat cat si in societate. Materialul din care sunt confectionate este rezistent la socuri si trepidatii fiind foarte usor de dezinfectat si curatat.

 

Cat costa o viziera de protectie

Putin in comparatie cu protectia pe care ti-o ofera. Pretul unei viziere de protectie poarte varia intre 10 si 100 lei – diferand de la model la model. Cele simple de 10 lei sunt cele simple, avand deobicei o banda ce protectie in jurul capului, iar calitatea acesteia fiind mai slaba. Cele scumpe vin la randul lor cu un materila mult mai calitativ. Puteti opta pentru viziere de unica folosinta sau viziere de protectie cu rezerve. Acestea din urma pot avea in timp rezerve din plexiglas ce se pot inlocui

Viziere de protectie – sunt bune si alte domenii?

In afara de domeniul medicinal, aceste viziere de protectie nu sunt recomandate in industrii de exemplu. Industria lemnului, a fierului si asa mai departe – au nevoie de viziere de protectie dintr-un material mult mai gros si destinat practic acestor tipuri de munci.

Va recomandam aceste viziere sau ochelari de protectie din plexiglas alaturi de, bineinteles, masti.

Mastile din bumbac sau din material netesut – ce recomandati la viziere?

Orice masca este buna, atata timp cat este spalata (cel putin cazul celor din bumbac 100%) sau schimbate la anumit timp. Mastile va pot proteja gura si nasul de infectarea virusului insa raman expusi si ochii. Puteti opta pentru mastile-viziere de protectie prezente pe diferite siteuri destinate vanzarii a acestor viziere de protectie, un exemplu concret ar fi Medikal Boutique, unde am gasit 6 tipuri de viziere de protectie cu preturi incepand de la 14,99 lei pana la 35,99lei. Totodata in magazinul online mentionat mai sus puteti opta pentru o paleta larga destinata celor in cauza – masti de protectie, combinezoane impermeabile sau din material nestesut, ochelari de protectie sau sustante biocide destinate dezinfectarii suprafetelor tranzitate de mai multe persoane.

Masurile de relaxare aduc la randul lor dorinte de sterilizare si protectie fata de clientii pe care oamenii doresc sa ii primeasca in diverse locatii.

Activitatiile sociale au fost foarte importante in societatea noastra de dinainte de pandemie, iar intoarcerea la aceste activitati, o vom putea avea doar cu aceste metode ceva mai putin obisnuite cum ar fi purtarea de viziere de protectie, masti de protectie, dezinfectarea cu gel a mainilor, dezinfectarea vizierei de protectie, dezinfectarea tuturor culoarelor, dezinfectarea strazilor, dezinfectarea a scarilor de bloc sau incaltamintei, pastrarea distantei minime de 2 metrii fata de persoanele din jurul nostru sau acoperirea fetei si a nasului in momentul in care tusiti sau stranutati in public sau fata de un anumit grup de persoane