steaguri vela

Tinand cond de faptul ca, in curand, circulatie oamenilor si a produselor se va desfasura curand cu restrictii mai reduse, dar si de faptul ca aceasta relaxare va insemna relansarea multor afaceri, este indicat ca activitatea economica sa fie planificata si sa investesti inteligent un buget minim de promovare. Daca ai un business care in aceasta perioada s-a desfasurat strict in mediul online, atunci ar fi cazul sa fii prezent si in mediul offline, acolo unde publicul tau tinta poate sa ia la cunostinta de serviciile sau produsele pe care le comercializezi si, totodata, acestia sa isi reamintesca despre compania ta.

Pentur acest lucru este important sa reiei relatiile si sa participi la intalnici, conferinte, targuri sau expozitii si in cadrul acestora sa te folosesti de sistemele de expunere potrivite. Unele dintre cele mai apreciate sisteme de expunere prin care afacerile locale ajung sa fie bine cunoscutele sunt steagurile de tip vela.

Ce sunt steagurile vela?

Un steag vela este un sistem de expunere cu un mesaj publicitar imprimat pe panza steagului ce poate fi personalizat. Un steag vela este probabil unul dintre cele mai ieftine modalitati de promovare pe termen mediu si lung, accesibil ca pret si foarte util oricarei companii care detine un spatiu si doreste sa il faca cunoscut pentru cat mai multi oameni.

De asemenea, un steag vela ofera un impact vizual mult mai puternic atunci cand este folosit in grup cu mai multe steaguri, iar acestea pot fi folosite atat pentru publicitatea indoor, cat si outdoor, in diferite scopuri.

Structura steagurilor vela este realizata din material polimer durabil, iar panza steagului este textila si dupa achizitie aceasta urmeaza sa fie printata UV astfel incat sa poti avea la dispozitie cele mai bune steaguri pentru publicul tau tinta, personalizate dupa nevoile fiecarui business.

Asadar, poti opta sa imprimi imagini sau mesaje text, insotite de sigla companiei sau chiar o combinatie intre toate cele trei pentru a atrage facil atentia audientei. De cele mai multe ori, grafica se imprima pe o singura parte a steagului, iar pe partea cealalta imaginea se vede in oglinda.

Daca alegi sa vizitezi site-ul eXpoPrint.ro, steagurile vela pot fi regasesc in modele variate, sub diferite forme precum cel pana, lacrima sau dreptungiular si in marimi de la S pana la XL, in format vertical sau orizontal, care iti pot oferi in acest fel o sumedenie de variante de personalizare si spatii de print diferite.

Unde pot fi montate steagurile vela?

Steagurile vela sunt sisteme de expunere versatile, care se inteagreaza perfect intr-o multitudine de spatii si locatii, atat indoor cat si outdoor. Poate fi folosit atat pe timp de iarna, primavara, vara sau toamna si pentru fiecare anotim sau sol ori locatie de amplasament se pot folosi diferite baza de fixare.

Cu certitudine, terasele vor fi printre cele mai cautate locatii de catre oameni, acestea asteptate cu nerabdare dupa lunga perioada de izolare la domiciliu in urma pandemiei. Prin urmare, daca doresti sa atragi atentia oamenilor ca businessul tau s-a redeschis si ca esti pregatit sa ii servesti, unul sau mai multe steaguri vela vor functiona ca un magnet pentru clienti.

Prin urmare, in urmatoarea perioada de timp relansare economica este necesara pentru oricare business fizic, iar utilizarea steagurilor vela in planul tau de promovare este cu adevarat o alegere inteleapta. Tot ce trebuie sa faci este sa devii mai vizibil, iar clientii nu vor intarzia sa apara!