analko

Firma Analko Aluminium Industry SRL este unul dintre cele mai mari centre de taiere cu laser si confectii metalice. Dispune de o flota de echipamente inovatoare, cu o gama larga de aplicatii si functioneaza in conformitate cu standardele europene. Avantaje includ:

  • Confectii metalice subtiri de orice forma, a caror precizie este supusa unor cerinte stricte.
  • Proceseaza diverse materiale cu viteza ridicata – executa taierea cu laser urgenta a metalelor, a foilor de tabla pentru productia la scara larga si la scara mica.
  • Reduce costurile clientilor deoarece nu este necesara finisarea ulterioara a marginilor taieturii, chiar si cu o grosime mare a metalului.
  • Ofera servicii de taiere cu laser atat persoanelor fizice, cat si companiilor, lucreaza fara intermediari, produce piese conform desenelor si schitelor.

Prelucrare materiale metalice

Analko Aluminium are in dotare masini pentru lucrul cu semifabricate si materiale care difera ca marime, greutate si plasticitate. Ofera servicii de prelucrare materiale metalice, cum ar fi: otel structural,  otel inoxidabil, otel zincat, aluminium, alama, cupru, titan. Debitarea metalelor cu laser este realizata de un laser cu stare solida cu impulsuri scurte, care garanteaza contururi precise si absenta resturilor.

Confectii metalice – Analko Aluminium

Sistemele moderne de taiere cu laser pentru confectii metalice, difera in functie de tipurile de rezonatoare si de mediul optic. Acestea sunt concepute pentru a prelucra materiale care difera in compozitia chimica si absorbtia radiatiilor cu diferite lungimi de unda. Sistemele de taiere cu laser deosebit de precisa a metalelor feroase si neferoase, cu si fara acoperire, sunt utilizate pentru taierea cu laser cu filigran a unor piese de geometrie complexa din aluminiu, alama, titan, cupru si otel carbon pana la 6 mm grosime. In fiecare zi se construiesc diverse structuri, si cladiri cu mai multe etaje. De regula, fiabilitatea ridicata a cladirilor noi este pusa la indoiala. Unul dintre principalele motive pentru acest lucru, este utilizarea de structuri metalice moderne pentru constructii durabile. Sunt folosite atat pentru cladiri rezidentiale, cat si pentru uz industrial.

Analko Aluminium Industry ofera o abordare cuprinzatoare a productiei de structuri metalice, cum ar fi armaturi metalice, coloane, grinzi etc. Tevile cu profil metalic au o sectiune patrata sau dreptunghiulara, iar cel mai valoros element al acestui design este rigidizarea. De fapt, aceasta este o bara din metal care poate rezista la sarcini grele. Practicitatea pieselor din otel si raportul calitate-pret bun, sunt motivul pentru care sunt adesea cumparate. Cel mai adesea, tevile cu diferite forme sunt utilizate in constructia cladirilor ca si cadru de sustinere. Acestea sunt comparabile ca rezistenta la structurile de beton armat, insa costul lor este mult mai mic. De asemenea, sunt utilizate in productia de diferite scale: de la rafturi de publicitate si pavilioane, pana la constructia de case private.

Toate lucrarile de confectii metalice se realizeaza folosind tehnologii speciale. Rezistenta materialului este inca inferioara rezistentei acelor unelte care efectueaza aceasta lucrare. Cu toate acestea, otelul in sine necesita masuri preventive care au ca scop pregatirea materialului pentru a lucra cu acesta si creste durata de viata a produsului in viitor. Tehnologia de taiere cu laser poate preveni zgarieturile, aschiile metalice si rugina pe produsele finite. Prelucrarea metalelor inseamna si anodizarea aluminiului, iar aceasta faza consta in prepararea, acoperirea si tratarea chimica a suprafetei.