Socul este una dintre cele mai îndrăgite plante medicinal, pentru proprietățile acesteia sunt extrem de benefice pentru organismul uman. Astfel, acesta este recunoscut pentru faptul că previne, tratează sau ameliorează numeroase afecțiuni, cum ar fi cele respiratorii, dar ajută și la calmarea durerilor cauzate de reumatism. Sau poate vrei să mai dai jos câteva dintre kilogramele din plus cu care ai ieșit din iarnă? Nicio problemă, dacă folosești socul. Dar hai mai bine să descoperi alături de noi câteva dintre beneficiile pe care le aduce socul, și să vezi dacă nu cumva reprezintă o soluție pentru problema de sănătate cu care te confrunți și tu.

Efect laxativ

Oricine, măcar o dată în viață, a suferit din cauza unui episod de constipație. Înainte de a apela însă la medicamentele cu efect laxativ, hai mai bine să dai o șansă remediilor pe care natura ți le oferă în acest scop. Iar tinctura de soc este perfectă în acest caz. Produsul acesta naturist nu trebuie să-ți lipsească, și nu vei mai încerca altceva, pentru că este exact ceea ce ai tu nevoie.

Reduce senzația de foame continuă

Ai decis să ții o cură de slăbire, fie din motive estetice, fie din cauza problemelor de sănătate cauzate de excesul ponderal. Ușor de zis, greu de făcut, mai ales că ți-e foame aproape non-stop, ca să nu mai amintim de poftele cu care te confrunți. Folosește suplimente alimentare pe bază de soc din magazinele cu produse naturiste, și aceste neplăceri vor dispărea. Aceste suplimente sunt recunoscute pentru faptul că îți calmează senzația de foame, iar poftele care te făceau să încalci dieta nu îți vor mai face probleme.

Dizolvă stratul adipos

Cu ajutorul oferit de tinctura de soc, retenția ta de apă nu va avea nicio șansă. De asemenea, este recunoscută și pentru faptul că ajută la o digestie mai bună, iar stratul adipos în exces nu va avea nicio șansă în fața ei. Spre deosebire de alte suplimente sau chiar medicamente recomandate pentru retenția de apă, tinctura de soc are aceleași efecte diuretice precum acestea, dar fără efectele neplăcute ale lor.

Previne apariția infecțiilor urinare

Te confrunți frecvent cu infecții urinare și nu știi ce să mai faci pentru a scăpa de ele? Din nou, socul este la datorie, așa că îl poți utiliza pentru a le preveni.

Indicat în alăptare

Ți-ai îndeplinit cel mai mare vis, ești mămică. Din păcate, constați că alăptarea nu este chiar atât de ușoară, și chiar ți s-a spus să-i dai micii tale minuni supliment de lapte praf, pentru că nu se mai satură la sânul tău. Nu renunța, încearcă să crești în schimb secreția glandelor mamare cu ajutorul tincturii de soc. Din fericire, nu are efecte adverse, așa că nu ai niciun motiv să nu recurgi la ajutorul dat de ea.

Întărește sistemul imunitar

Sistemul tău imunitar nu este unul foarte puternic, ceea ce înseamnă că te confrunți destul de des cu afecțiuni respiratorii și nu numai. Tot tinctura de soc este cea care îți vine și de această dată în ajutor, pentru că îți întărește sistemul imunitar, scade febra, dar este eficientă și în tratarea răcelii, gripei sau a sinuzitei. De asemenea, ar contribui și la vindecarea mai rapidă a pojarului. Prin urmare, ai grijă ca în dulapul tău cu medicamente să se găsească mereu o sticluță cu tinctură de soc!

Alină durerile cauzate de reumatism

Persoanele mai în vârstă se plâng de neplăcerile cauzate de reumatism. Dacă și tu ești în această situație, sau poate cineva cunoscut ție, atunci îți oferim și remediul naturist perfect. Ai ghicit, este vorba tot despre tinctura de soc, cea care calmează durerile puternice resimțite la încheieturile mâinilor și ale picioarelor.