Dragostea este greu de descris. E greu de stiut cand te simti dragoste, sau doar altceva. Exista fals pozitive sau semne reale de iubire care sunt atat de subtile pe care le-ati observat abia. Este greu de stiut sigur, dar exista modalitati de a va da seama daca sunteti indragostiti sau nu. In acest post, ne vom uita la unele dintre semnele comune de a cadea in dragoste si va vom spune ce puteti face daca va indragostiti.

Componentele iubirii

Unul dintre cele mai bune locuri in care iti poti gasi un partener, este https://anunturimatrimoniale.ro/brasov. Exista multe opinii despre modul in care lucreaza dragostea, dar una populara este ca dragostea trebuie sa aiba trei lucruri pentru a lucra: intimitate, pasiune si angajament. Aceasta este in functie de teoria triunghiulara a iubirii, care este destul de interesata sa citeasca. A rezuma:

  • Intimitatea este locul in care aveti o legatura emotionala cu persoana. Voi doi puteti impartasi vederi similare sau puteti simti ca exista o legatura. Intimitatea poate aparea in prieteni, familie si iubitori.
  • Exista o atractie romantica pe cei doi pe care ii impartasiti si, de obicei, implica sex sau alte modalitati de exprimare a dragostei. Cu timpul, pasiunea ta poate merge in jos, dar dragostea scanteie de la pasiune.
  • Exista o dorinta de a fi cu aceasta persoana cat mai mult timp posibil. Vrei sa construiesti un viitor pentru voi doi si sa traiti intr-o lume in care sunteti impreuna cu ei mereu.

Dragoste sau dorinta?

Pentru o intelegere mai profunda a modului in care functioneaza cuplurile, intra pe astraonline.ro. O emotie pe care multi oameni o confunda cu iubirea, este dorinta. Pofta este atunci cand sunteti atras de o persoana pe un nivel fizic si sexual, dar dragostea nu este acolo. S-ar putea sa fiti prietenos cu persoana respectiva sau sa aveti ceva in comun, dar legatura emotionala profunda nu este acolo. Iata cateva modalitati de a stii daca simtiti dragoste sau doar atractie.

  • Nu va exprimati cele mai profunde emotii
  • Cei doi pot face sex sau au o pasiune unul pentru celalalt, dar intimitatea nu este acolo
  • Nu va puteti imagina sa traiti cu persoana respectiva

Pofta de obicei se estompeaza dupa o vreme, iar odata ce a disparut, cei doi nu mai pot avea nici un motiv sa fie impreuna.

Nu poti sa nu te mai gandesti la el/ea

Acesta este un lucru evident. Daca mintea voastra este fixata asupra persoanei respective, exista o sansa destul de mare sa fiti indragostit de acea persoana. Daca fiecare gand este despre partener si ceea ce face acesta, exista o sansa buna sa va indragostiti.

Ai simtit acel sentiment in burta

Stim cu totii sentimentul de fluturi in stomac, unde stomacul se simte fluttery. Daca il experimentati in jurul iubirii voastre, puteti fi indragostiti. Cu toate acestea, exista mai multe motive pentru aceasta senzatie.

Va imaginati viitorul cu acea persoana

Toata lumea iubeste sa se gandeasca la viitor. Te gandesti la tine, realizand un scop in viata, etc. Cu toate acestea, daca va imaginati viitorul cu cel cu care sunteti intr-o relatie, atunci acesta este un semn al iubirii.