Pentru multi proprietari, holul este o camera destul de importanta, datorita faptului ca un numar foarte mare de oameni o acceseaza. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, decorarea holului este neglijata, din cauza faptului ca nu exista numeroase piese ce pot fi folosite intr-un astfel de spatiu. Totusi, pe piata exista piese ce pot fi folosite pentru a contura un design de interior minimalist si extrem de placut.

In cazul in care doresti sa investesti in piese de mobilier si articole decorative sau alte accesorii pentru a putea obtine o estetica cat mai placuta a holului, tot ceea ce trebuie sa faci este sa investesti in produse precum:

  1. Suporturi pentru pantofi

Suporturile pentru pantofi sunt deseori utilizate de catre majoritatea proprietarilor si sunt, deseori plasate in hol, pentru a avea acces mult mai usor la articolele de incaltaminte. In cazul in care si tu doresti sa ai o asemenea piesa in holul tau, tot ceea ce trebuie sa faci este sa optezi pentru un produs care are un aspect cat mai simplu si care prezinta un spatiu compartimentat destul de mare. In acest mod, vei avea posibilitatea de a iti depozita toate perechile de pantofi pe care le detii si totodata vei putea alege mult mai rapid piesele pe care urmeaza sa le incalti.

Mai mult, pentru a organiza spatiul mult mai usor, poti plasa aceste suporturi chiar sub cuiere, deoarece, vei avea acces rapid, atat la incaltaminte, cat si la piesele vestimentare, iar in cel mai scurt timp vei fi gata de plecare.

  1. Oglinzi

In cazul in care doresti sa ai un hol care are un aspect impecabil, reprezentativ pentru stilul minimalist, atunci oglinzile sunt de nelipsit. Poti opta pentru o singura oglinda, pe care sa o pozitionezi intr-o zona cheie, precum un perete din apropierea dulapurilor, sau poti alege un set format din mai multe piese pe care sa le plasezi de-a lungul unui intreg perete. In acest mod, nu doar ca vei avea posibilitatea de a vizualiza in intregime outfitul pe care l-ai ales si totodata holul tau va parea mult mai larg si lung.

In ceea ce priveste alegerea dimensiunilor oglinzii, iti recomandam sa optezi pentru produse care prezinta marimi considerabile, ce pot acoperi o portiune mare din perete. Mai mult, oglinzile inalte, de forma dreptunghiulara arata extraordinar de bine, in cazurile holurilor lungi si inguste.

  1. Cuier

O piesa care nu ar trebui sa lipseasca din holul proprietarilor este reprezentat de catre cuier. Aceasta piesa, care poate parea initial inutila, poate schimba in totalitate aspectul holului, mai ales daca este pozitionata intr-o zona cheie. Mai mult, cuierul este utilizat de toti membrii familiei tale, cat si de musafiri, fapt pentru care este important sa alegi un produs rezistent, care sa aiba un aspect impecabil.

Pentru a putea face cea mai buna alegere, este important de stiut ca pe piata exista numeroase tipuri de cuier pentru hol, care prezinta un design interesant, ce se preteaza perfect cu un stil minimalist.

  1. Dulapuri

Chiar daca poate parea imposibil, dulapurile, asezate in zone cheie ale holului, au impact vizual destul de mare si, totodata, acestea sunt extrem de utile. Aici pot fi depozitate diferite articole, extrem de utile, precum chei, truse de primajutor si multe altele.

In cazul in care au fost alese articole reprezentative pentru stilul minimalist, acestea pot schimba complet estetica holului tau, aducand un plus de eleganta si rafinament, mai ales prin materialele utilizate in realizarea acestor piese. Asadar, dulapurile sunt cele mai interesante piese, care nu ar trebui sa lipseasca dintr-un design minimalist, in special cand vine vorba despre holuri.