Contab Secure Solutions - specialisti in contabilitate pentru firme

Indiferent dacă ești antreprenor și dorești să înființezi o societate comercială sau deții una deja, este esențial să ai o gestionare contabilă adecvată. Pentru a-ți simplifica viața și a te concentra în mod liniștit asupra afacerii tale, o soluție excelentă este să colaborezi cu o firma de contabilitate.

Firma noastra de servicii de contabilitate ofera servicii de contabilitate pentru firme de orice profil. Pe lângă serviciile de salarizare personal și serviciile de SSM și PSI, echipa noastră de experți contabili îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi sfaturi și expertiza contabilă, optime pentru afacerea ta.

În plus, firma noastră are în portofoliu firme cu profil de: Producție, Comerț, Restaurante, Servicii, Construcții, Cabinete veterinare, IT, Publicitate. Avem contabili autorizați CECCAR care stau la dispoziția ta atunci când este necesar.

Avantajele colaborării cu firma noastră de servicii de contabilitate

Alegând să lucrezi cu firma noastră de experți contabili, vei putea să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale și să lași aspectele contabile în mâinile celor cu experiență.

  • Lucrând cu firma noastră de contabilitate, nu mai plătiți un angajat care să stea la locație permanent si nu mai cheltuiți bani si timp cu echipamente: hârtie, mobila, calculatoare, licențe de softuri contabile.
  • Plătiți mai puține taxe și impozite, factura emisa de către firma noastră de experti contabili din Bucuresti fiind deductibila in totalitate!
  • Noi răspundem pentru actele contabile prelucrate. Evitați amenzi si penalități care pot surveni din lipsa de profesionalism a unui angajat intern.
  • Beneficiați de asistenta noastră permanenta in cazul controalelor financiare.
  • Va asigurăm o flexibilitate in relația cu firma noastra de contabilitate in schimbul de documente. Datorita acestui lucru, nu trebuie sa aveți lucru permanent la sediul firmei dumneavoastra.

Dacă ai în plan să îți deschizi o afacere și dorești să beneficiezi de cele mai bune servicii de contabilitate, apelează la specialiștii de la Contab Secure Solutions. Aceștia sunt o echipă profesionistă de contabili în București care îți vor oferi sfaturi și expertiza contabilă, optime pentru afacerea ta.