brad de craciun ieftin

Poate cel mai important aspect de care trebuie să ținem seama în preajma sărbătorilor de Crăciun este reprezintat de alegerea unui brad de Crăciun potrivit. Este necesar să alegem un brad potrivit dorințelor noastre, dar și unul care să fie ideal locuințe noastre.

Ca bradul să ne fie pe plac acesta trebuie să îndeplinească o serie de criterii, atât estetice cât și igienice și ecologice. Bradul ideal trebuie să fie unul înalt, iar noi vă punem la dispoziție o varietate de dimensiuni ale brazilor noștri artificiali, menite să se potrivească perfect în orice locuință.

De ce să alegem un brazi artificiali ieftini în locul unor brazi naturali?

brad artificial ieftinMotivele pentru care ar trebui să alegem un brad artificial ieftin în locul unui brad natural sunt destul de numeroase. Pornind de la aspectul estetic mult mai plăcut al unui brad artificial, până la siguranța oferită de acesta datorită faptului că el nu are în compoziție elemente ce pot fi factorii ai declanșării alergiilor.

Prețul atractiv

Prețul ar trebui să fie un alt motiv care să ne determine să alegem un brad artificial ieftin în defavoarea unui brad natural deoarece un brad natural este extrem de costisitor, și pe lângă asta, include și costuri suplimentare la întreținere și depozitare.

Prețul unui brad artificial poate fi de la 3 până la 5 ori mai mic decât prețul unui brad natural, fără ca acesta să necesite cheltuieli în plus la întreținere sau depozitare.

Un brad artificial este extrem de simplu de depozitat, deoarece acesta se poate secționa pe piese, care mai apoi pot fi băgate în cutii și depozitate undeva până anul următor, când urmează să fie utilizat din nou. Așadar, iată un alt avantaj care vă este garantat dacă alegeți un brad artificial în locul unui brad natural.

Calitatea produselor

Indiferent ce s-ar putea crede, un brad artificial este cea mai potrivită variantă ce ar trebui utilizată de Crăciun. Bradul artificial, pe lângă prețul avantajos și aspectul estetic mult mai plăcut, este o variantă superioară bradului natural deoarece pomul artificial nu necesită îngrijire deosebită sau condiții speciale în care trebuie să fie așezat.

Este suficient ca bradul, odată ce au fost achiziționat să fie montat în locul în care se dorește ca acesta să rămână, (montarea lui făcându-se extrem de ușor) nefiind nevoie să fie curățat sub el, sau în preajma lui, așa cum este cazul unui brad natural.

Diferența dintre brazii artificiali ieftini și cei de lux

Și când vine vorba de brazi artificiali, există câteva criterii de selecție pe care trebuie să le luăm în considerare. De exemplu, trebuie să ținem cont de materialul din care este realizat pomul.

PVC-ul este materialul folosit în brazi artificiali ieftini, adică materialul clasic din care sunt confecționați toți brazii indiferent de furnizor, și de locul în care îi putem găsi, și brazii din PE, adică un material mult mai rezistent menit să ofere rigurozitate și rezistență brazilor, reducând considerabil riscul ca aceștia să se rupă sau să se deterioreze în timpul transportului sau atunci când sunt depozitați undeva.

Avantajul la brazi de lux, spre deosebire de cei clasici, e ca au un aspect mult mai bogat, prezintă avantaje estetice considerabile si sunt extrem de rezistenți.

Așadar, alegerea este una extrem de simplă, tot ce trebuie să faci este să alegi un brad prietenos cu mediul, un brad care reduce riscul alergiilor și un brad de extrem de aspectuos.

Toate aceste calități care sunt extrem de aproape de un brad ideal, se regăsesc în gama de brazi artificiali ieftini de la BraziCraciun.net de o calitate superioară, dar și la prețuri extrem de accesibile, potrivite pentru toate bugeturile și extrem de ușor de potrivit în orice casă.