Jantele tale sunt crapate sau zgariate? Socuri repetate, gropi, ciocniri de tot felul. In timp, janta se poate rasuci sau deforma. Ca urmare, anvelopele pot pierde presiunea, ducand la o manevrare slaba si la o conducere nesigura. In plus, producatorii de autoturisme proiecteaza modele cu jante din ce in ce mai late si, prin urmare, anvelopele sunt mai mici si mai inguste.

 

Ca urmare, roata este mai putin eficienta la „absorbtia” socurilor si janta va juca acest rol. Si atunci cand nu se compenseaza prin deformare, se poate fisura si provoca uzura prematura a anvelopelor. Acum exista modalitati inovatoare si ieftine de a restabili aspectul jantelor deteriorate. Pentru a evita toate eventualele probleme este nevoie sa apelati la reparatii jante aluminiu in service-uri specializate, unde veti reusi sa obtineti rapid jantele perfecte din nou, fara sa fie nevoie sa le schimbati.

Pentru a repara si indrepta o janta din aluminiu, sudarea jantei este o tehnica foarte eficienta, care va permite sa prelungiti durata de viata a anvelopelor, permitand in acelasi timp sa economisiti bani pentru costurile masinii, si tot ce trebuie sa faceti este sa cereti cele mai bune oferte.

Vrei sa-ti reconditionezi jantele din aluminiu deformate, zgariata sau deteriorate? Atelierele va ofera un serviciu de sudura de inalta calitate pentru reconditionarea tuturor tipurilor de jante, de la toate marcile producatorilor auto (BMW, Peugeot, Audi, Porsche, Mercedes, Citroën, Renault, Fiat, Nissan, Toyota, Lexus , Volkswagen). Efectuata de catre tehnicieni calificati si calificati, aceasta operatiune consta in sudarea fisurii pentru a-i permite sa-si recastige rezistenta initiala a jantei. Cel mai bine ar fi sa apelezi la un service auto in momentul in care trebuie sa iti reconditionezi jantele, astfel incat sa te asiguri ca ele sunt perfect functionale la final. Jantele din aluminiu nu se repara cu ciocanul asa cum faceati cu jantele din otel si mentionam ca, nici in cazul jantelor din otel acest lucru nu este corect. Roluirea nu implica lovirea jentii si de foarte multe ori, atunci cand jantele sunt supuse unor astfel de tratamente, recomandarea este aceea de a apela la specialisti care au si instrumentele necesare petnru rolouirea corecta.

Intr-adevar, un serviciu de sudura va corecta defectele structurale ale unei jante zgariate si crapate. O adaugare de material (aliaj) va corecta orice socuri sau zgarieturi pe jantele din aluminiu sau jantele din aliaj pentru a va ajuta jantele sa recastige un nou aspect!

Adesea, un serviciu estetic nu este suficient pentru a restabili stralucirea originala a jantelor. Cand daunele sunt prea mari sau prea adanci, este nevoie de o adaugare de material.

Jantele sunt importante pentru masina si de cele mai multe ori, atunci cand se stramba vor duce la pierderea aerului din roata. Atunci cand rotile incep sa piarda aer primul lucru de facut este o vizita la o vulcanizare, asa cum este vulcanizare auto Brasov unde rotile sa fie umflate din nou si verificate pentru a determina daca nu cumva si ele au o problema. De asemenea, in vulcanizari se pot rolui si roti, deci daca rotile sunt moi tot timpul, o vizita la vulcanizare este primul pas.