De-a lungul timpului, bucataria romaneasca a suferit o puternica influenta turceasca, iar retetele imprumutate din aceasta zona i-au oferit un plus de bogatie si de savoare. In ultimii ani, tot mai multi romani au inceput sa aprecieze si bucataria turceasca propriu-zisa, astfel incat deschiderea unui restaurant traditional reprezinta una dintre cele mai bune idei de afaceri, la ora actuala.
Multe dintre preparatele traditionale din Tara Semilunii au la baza, alaturi de alte ingrediente, carnea tocata. Este vorba despre musacaua de vinete cu carne de curcan, despre chiftelutele traditionale pe cartofi sau despre sarmalele cu bulgur in frunze de varza noua. Ingredientul este prezent chiar si in preparatul numit arayes, o varietate de pizza usor de preparat, dar foarte gustoasa.
Tinand cont de specificul mancarurilor, folosirea unei masini de tocat carne profesionale de la Fresco Expert ofera multiple beneficii. Echipa din bucatarie va lucra mai repede si va prepara mancaruri mai gustoase, clientii vor fi multumiti, iar profitul obtinut va creste.
Productivitatea unei masini de tocat carne profesionale
Cel mai important beneficiu oferit de folosirea unui astfel de echipament consta in productivitatea ridicata pe care o ofera, mult mai mare fata de cea a masinilor de tocat folosite in bucatariile normale sau a oricaror alte metode.
Magazinul online Fresco Expert ofera, pentru restaurantele cu un flux mare de clienti, inclusiv modele cu capacitatea de 400, 500 sau chiar de 600 de kilograme pe ora! Pentru afacerile mai mici exista, bineinteles, si masini de tocat carne profesionale cu productivitate ceva mai mica, de 30 sau de 50 de kilograme pe ora.
Automatizarea si importanta ei in bucatarie
Echipamentele de ultima generatie sunt realizate din cele mai bune materiale si functioneaza pe baza unei tehnologii avansate. Prin urmare, nu mai este nevoie ca un angajat sa faca astfel de treburi si nici sa supravegheze constant masina, ci se poate ocupa de activitati mai complexe.
Pe langa rapiditatea de lucru si marea cantitate de carne pe care o poate prelucra, un astfel de aparat se remarca si prin calitatea oferita. Lucreaza mereu in ritmul in care este setat si ofera constant aceleasi rezultate, fara sa existe riscul de a comite vreo greseala sau de a obosi, asa cum se intampla cand oamenii realizau astfel de sarcini.
Alte avantaje ale folosirii unei masini de tocat carne profesionale
Structura din otel inox si materialele de cea mai buna calitate folosite pentru fiecare piesa in parte ofera garantia rezistentei in timp. Aparatul va functiona impecabil nu numai cateva luni sau in primii ani de dupa cumparare, ci pentru o perioada indelungata de timp.
Designul compact reprezinta, de asemenea, un avantaj esential pentru oricine a lucrat intr-o bucatarie profesionala si stie cat de important este sa ai spatiu suficient. Concret, chiar si cele mai performante masini de tocat carne profesionale, cu capacitatea de o jumatate de tona pe ora, pot fi integrate usor in orice spatiu. Un astfel de produs, realizat de compania Virtus Group GmbH, are lungimea de 260 de milimetri, latimea de 500 milimetri si inaltimea de 525 de milimetri.
Pentru dotarea unei bucatarii profesionale, alegeti cu toata increderea Fresco Expert! O experienta de 30 de ani in interactiunea cu antreprenorii romani din domeniul HoReCa reprezinta garantia faptului ca veti avea parte atat de produse, cat si de servicii de cea mai buna calitate!