Exista multi daunatori groaznici pe care ii puteti gasi in casa voastra din Bucuresti, dar plosnitele de pat pot fi printre cele mai dezgustatoare. Acesti daunatori pot sa produca multe daune precum si aduc boli intregii familii. Suna ca dintr-un film de groaza si nimeni nu vrea ca aceste vietati sa traiasca in casa sau in orice alt spatiu.

 

Plosnitele de pat pot fi aduse in casa in timp ce calatoriti cu avioane sau autobuze sau chiar din alte case. Plosnitele isi fac loc in monilier, pat si chiar si in hainele pe care le purtati.

 

Unul dintre cele mai rele lucruri legate de plosnitele de pat este ca au tendinta de a musca in timp ce dormiti, ceea ce poate duce la umflaturi iritante si insomnie. De asemenea, se pot raspandi rapid din camera in camera si pot infesta multe dintre spatiile sau obiectele pe care le detineti. In timp ce plosnitele de pat sunt mici, pot fi vazute cu ochiul liber daca stiti ce sa cautati. Iata cum arata plosnitele de pat:

 

-Au forma ovala.

 

-Sunt de culoare maro-roscat.

 

-Corpurile lor sunt plate, insa devin bombate dupa ce mananca.

 

-Au aproximativ dimensiunea unei samante de mar.

 

Semne ale unei infestari de plosnite

 

Desi s-ar putea sa vedeti plosnite, este mai bine sa observati mai intai alte semne de infestare. A sti la ce sa fiti atent va poate ajuta sa identificati devreme o problema de plosnite, astfel incat sa o puteti rezolva rapid. Iata cateva semne ale plosnitelor de pat:

 

-Pete mici de sange pe cearsafuri;

 

-Pete maro rugini pe cearsafuri, saltele sau pereti;

 

-Resturi precum coji de oua care sunt de obicei de culoare crem;

 

-Carcase de plosnite uscate;

 

-Un miros de mucegai pe care nu l-ati observat pana acum;

 

-Siruri de muscaturi mici pe piele;

 

Cand oamenii banuiesc ca au plosnite, adesea incearca sa scape de ele singuri. Exista multe motive pentru acest tip de gandire. Multi proprietari cred ca incercarea persoanal de a elimina plosnitele de pat este mai ieftina decat a cere ajutor de la profesionisti in deratizare. Alti oameni ar putea dori sa incerce metode naturale sau sa creada ca a scapa de plosnite nu este foarte dificil.

 

Desi s-ar putea parea ca metodele de tip „do-it-yourself” sa fie cel mai accesibil mod de a gestiona o infestare de plosnite, nu este deloc asa. Cele mai multe incercari DIY de control al plosnitelor de pat sunt ineficiente si o pierdere de timp si bani pretios. In plus o agentie de deratizare ofera si dezinfectie totala! Unele metode comune de bricolaj includ:

 

-Pesticide;

 

-Cumpararea de capcane pentru plosnite;

 

-Aruncarea sau tratarea obiectelor individuale care au fost infestate;

 

Desi aceste metode v-ar putea scapa de cateva dintre insecte, este putin probabil sa eliminati fiecare insecta si fiecare ou, ceea ce inseamna ca infestarea va continua sa revina. Serviciul de dezinsectie de  la Compania DDD da roade, in schimb, inca de la prima interventie!