Odata cu sosirea verii ne ducem cu gandul la mare si la plaja nisipoasa. Dar ce facem daca nu ajungem la mare, insa ne dorim o coafura lejera ca si cum apa sarata abia ne-a patruns in par? Raspunsul este unul simplu, folosesti produse Olaplex pentru a obtine bucle lejere de plaja.

„Buclele de plaja” reprezinta o coafura populara, adoptata de surferi, celebritati si iubitorii de mare de ceva ani. Aceasta coafura creeaza un efect natural, dezordonat, de bucle relaxate si textura simpla, oferind parului un aspect voluminos si plin de viata. Desi aceste bucle sunt adesea rezultatul aerului sarat de mare, exista metode prin care poti obtine acest look fara a fi nevoie sa te deplasezi la tarm.

Cum sa obtii bucle de plaja?

Foloseste ondulatorul: Daca iti doresti bucle relaxate si texturate intr-un timp scurt, ondulatorul este solutia ideala. Spala-ti parul si aplica un produs pentru protectie termica, cum ar fi N°.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum. Usuca-ti parul pentru a crea o baza neteda. Imparte-ti parul in sectiuni groase si prinde sectiunile pe care nu le lucrezi momentan. Onduleaza-ti parul folosind un ondulator de un inch, lasand cativa centimetri de par neondulati la capete. Aranjeaza sectiunile care nu par ondulate corespunzator, avand grija sa nu exagerezi pentru a pastra un aspect natural. Aplica OLAPLEX N°.7 Bonding Oil si treci usor degetele prin par pentru a imbina sectiunile si a adauga stralucire.

Daca nu vrei sa folosesti ondulatorul sau nu dispui de acesta, poti utiliza placa de indreptat. Pentru parul de lungime medie sau scurta, placa de indreptat poate crea bucle autentice de plaja. Aplica sampon uscat pentru a elimina excesul de sebum. Protejeaza-ti parul cu un produs pentru protectie termica. Imparte-ti parul in sectiuni de marime medie. Prinde parul cu placa la cativa centimetri de scalp, roteste usor si trage placa de-a lungul sectiunii. Variaza directia buclelor pentru un aspect mai natural. Finiseaza cu volumizator si fixativ pentru a mentine buclele pe tot parcursul zilei. In cazul acesta poti folosi si Olaplex No.4D.

Pentru a nu folosi dispozitive pe baza de caldura, poti sa-ti faci codite impletite si sa le lasi peste noapte. Pentru cei care doresc sa evite caldura, coditele impletite sunt o optiune excelenta. Umezeste-ti parul si aplica un ser pentru definire. Imparte-ti parul in sectiuni si impleteste fiecare sectiune lejer. Lasa-ti parul impletit peste noapte. Desfa coditele dimineata si agita parul pentru a obtine bucle fara caldura. Iar pentru un finisaj stralucitor aplica Olaplex No.7 Bonding Oil.

Pentru ca buclele sa iasa impecabile:

Evita peria. Dupa ce ti-ai creat buclele, evita sa folosesti peria, deoarece aceasta poate distruge textura naturala. Foloseste degetele pentru a separa buclele.

Utilizeaza produse de fixare. Un fixativ usor poate ajuta la mentinerea buclelor pe tot parcursul zilei fara a le incarca.

Adauga hidratare. Produsele pe baza de ulei, cum ar fi OLAPLEX N°.7 Bonding Oil, pot adauga stralucire si hidratare parului tau, mentinandu-l sanatos si plin de viata.

Cu aceste metode, poti obtine bucle de plaja oriunde te-ai afla, aducand putin din magia marii in rutina ta zilnica. Experimentarea cu diferite tehnici iti va permite sa descoperi care dintre ele se potriveste cel mai bine tipului tau de par si stilului personal. Fie ca alegi caldura sau metodele fara caldura, buclele de plaja vor adauga mereu un aer proaspat si relaxat coafurii tale.