Practică, casual și la modă, fusta din denim combină toate avantajele unei piese vestimentare pe care ne place să o purtăm mereu. Mai ales că această fustă vine într-o multitudine de croieli, culori, modele și stiluri. Ceva de îmbrăcat toată vara și până la primul îngheț. Denimul este materialul potrivit pentru a te simți confortabil și întotdeauna la modă.

O fustă scurtă din denim, mini, în A sau skater pentru un stil relaxat

Arătați-vă picioarele de la primele raze de soare cu o fustă mini din denim. Denimul este ideal pentru un stil casual, mai ales atunci când este asociată cu o pereche drăguță de adidași sau sandale din pânză albă și un tricou sau cămașă. Dacă fustă mini skinny nu este ținută ta preferată, optează pentru o fustă skater decupată și aerisită. Fustele din denim în A sau evazate sunt, de asemenea, perfecte pentru evidențierea taliei și a picioarelor. Denimul este, de asemenea, potrivit pentru realizarea de fuste plisate, deoarece materialele sunt din ce în ce mai subțiri și flexibile.

O fustă din denim cu talie înaltă și midi pentru eleganță de zi cu zi, de cumpărat cu un cod de reducere answear ro.

Pentru a merge la serviciu sau pentru a adopta pur și simplu un stil feminin, cochet și la modă, fustele din denim sunt, de asemenea, foarte recomandate. O putem alege apoi cu o talie înaltă și o croială midi sau chiar lungă. Fustele creion sunt, de asemenea, perfecte pentru a vă oferi un aspect de „fată harnică”. O asociem cu tocuri sau balerini, precum și cu o bluză albă montată, o cămașă sau un blazer.

Fuste de blugi cu mai multe detalii

Lucrul grozav specific denimului este că se pliază oricărui stil. Așadar, puteți apela la o fustă ieșită din comun. Fustele asimetrice din denim cu slituri laterale sau frontale vor arăta grozav. Unele au butoane sau șireturi, sau chiar fermoar. Unele fuste încorporează, de asemenea, inserții și ecusoane cu paiete, țesături cu imprimeuri florale, de exemplu pentru căptușeala buzunarelor sau a tivurilor. Cusăturile pot formă, de asemenea, contururi și sublinia o anumită curbă a corpului. Și pentru un aspect rock, chiar și grunge, fustă din denim poate fi găurita, ruptă, cu franjuri.

Alternează și culorile. Culorile de genul indigo, albastru crud și negru merg mai bine pe pantaloni, dar în ceea ce privește fustele, ne îndreptăm spre alb, albastru, roz, portocaliu. Ideea e să ne jucăm cu nuanțele și să le combinăm cu bluze mai „potolite” din punct de vedere cromatic. „Jucați-va” pe magazinul online, alegând piesele potrivite pentru o ținută care să vă caracterizeze, mizând pe economiile făcute cu un cod reducere answear.

Ce facem iarna?

Am avea tendința să ascundem în dulap fustele din denim la sfârșitul verii. Dar de ce să fii privată de această piesă practică și la modă? Este într-adevăr foarte ușor de purtat cu colanți. Aleși de culoare neagră și opaci, vor merge perfect cu o fustă scurtă și botine. Dacă preferați transparența sau culoarea, puteți opta și pentru o dimensiune mini sau midi, sau chiar o croială lungă, care va avea și avantajul de a vă menține picioarele calde.