Dupa o tragedie in familie, dupa decesul unei persoane dragi sau apropiate, dupa ce lumea toata iti este data peste cap, incepi sa realizezi anumite lucruri sau sa te intrebi de ce s-a intamplat un asemenea eveniment tocmai in familia ta.

Trebuie sa realizezi insa ca moartea este un lucru ce se petrecere natural si nu mai exista cale de intoarcere. Tuturor ni se va intampla acest lucru la un moment dat si de aceea ar trebui sa ne traim viata cat mai frumos, cat mai placut in ochii Lui Dumnezeu, fara a ne gandi prea mult la ziua de maine.

 

Un deces te pune pe ganduri la calitatea vietii traite de tine

 

Un deces te face sa realizezi anumite lucruri iar acestea te pot pune in tema si ajuta sa constientizezi ca viata este scurta si ca orice clipa este importanta atata timp cat o putem valorifica. Bineinteles ca suntem tristi, mahniti peste poate si nu ne mai arde de nimic, insa daca asa a dorit Cel de Sus, asa s-a intamplat si nu avem noi dreptul sa judecam ce si cum. Dar un asemenea eveniment nefericit te face sa iti dai seama cat de importante sunt nu numai serviciile de pompe funebre, ci mai ales alegerile tale in viata.

Gandeste-te ca trecerea in nefiinta a unei persoane se poate produce oricand: din cauze naturale sau in imprejurari tragice. Nimanui nu ii este garantat faptul ca va putea trai o zi in plus atunci cand se duce la somn. Insa, aceste evenimente triste nu se produc pentru a ne speria. Din contra, sunt venite de la Dumnezeu pentru a ne face sa realizam cat de important este prezentul, si nu trecutul sau viitorul. ‘Traieste clipa!’ ar trebui sa fie deviza noastra, a tuturor.

 

Servicii funerare pentru inmormantare, rugaciuni pentru linistea sufletului tau

 

Daca o persoana draga a trecut in nefiinta si nu ai apucat sa ii spui ca o iubesti sau despre cat de importanta este in viata ta, gandeste-te ca tu inca ai o sansa la a-ti exprima iubirea si recunostinta catre celelalte persoane pe care le indragesti si care sunt inca in viata. Foloseste-ti timpul si energia ca sa iti petreci timpul cu oamenii la care tii cu adevarat. Un eveniment ca decesul iti poate aminti pe ce sa te concentrezi atata timp cat esti in viata, deoarece tu mai poti repara ceva in lumea asta.

De servicii funerare ai nevoie ca sa pui totul in ordine in cazul unei inmormantari, dar de tarie si de credinta ai nevoie ca sa realizezi importanta unei vieti traite frumos si spontan. Intrebari precum “De ce acum?”, “De ce ni s-a intamplat noua?” sau “De ce tocmai el/ea?” iti vor aparea in minte si le vei da glas, insa nu iti vor face decat mai rau si in loc sa te gandesti ca tu esti in viata si ca poti repara ceva, te vei simti sfarsit si fara putere de intelegere.

Lasa o firma de servicii funerare Bucuresti sa organizeze inmormantarea ca la carte si tu roaga-te mai bine pentru sufletul celui decedat, pentru iertarea pacatelor si pentru o viata de veci linistita. Insa, odata ce vei face aceste rugaciuni si vei medita, roaga-te si pentru tine si multumeste Lui Dumnezeu pentru toate cele ce ti-a dat.