vestiar metalic

Daca detii propria afacere, probabil ti-ai dat seama deja ca un vestiar metalic reprezinta o necesitate. Acesta nu doar ca va permite personalului sa-si schimbe vestimentatia, insa se poate folosi si pentru depozitarea uneltelor de lucru sau a bunurilor de valoare. Iata cum sa alegi modelul potrivit pentru nevoile firmei tale!

Opteaza pentru un model deja asamblat

Asamblarea unui vestiar metalic este un proces dificil si necesita anumite cunostinte si ustensile pentru a putea fi dus la capat. Sunt sanse mari sa deteriorezi materialul, deoarece s-ar putea sa nu reusesti din prima operatiunea propusa.

Pentru a evita aceasta problema, asigura-te ca achizitionezi un model deja asamblat, de la Viamond, sau ca beneficiezi de ajutor specializat in acest sens!

Cauta un vestiar metalic din tabla de otel profilata si cu grosimea de minimum 0.6 mm! Acesta va rezista mai bine in timp si nu va necesita la fel de multe reparatii precum un vestiar metalic subtire.

Alege o categorie potrivita cu domeniul tau de activitate

Fiecare vestiar metalic este creat cu un scop diferit! De aceea, trebuie sa gasesti un model care sa-ti poata indeplini asteptarile.

Mai jos ai listate trei categorii din care poti alege si caracteristicile acestora:

• Vestiar metalic cu perete despartitor: Daca activitatile din companie implica utilizarea unor uniforme speciale, angajatii vor avea nevoie de un spatiu pentru a-si pastra hainele personale. Acest tip de vestiar metalic va contine umerase si un raft suplimentar in partea superioara! Unele modele permit chiar si separarea hainelor murdare de cele curate, ceea ce reprezinta un avantaj pentru angajatii din santiere, ateliere auto, restaurante sau alte industrii similare.

• Vestiar metalic cu bancuta: Este ideal in orice sala de fitness, deoarece faciliteaza accesul persoanelor care vor sa-si schimbe vestimentatia obisnuita cu echipamentul sportiv. Iar picioarele din plastic ale acestuia au rolul de a proteja podeaua!

• Vestiar metalic de tip dulap casetat: Este un vestiar metalic potrivit pentru institutiile de invatamant, deoarece in acesta se pot pastra materiale didactice sau ghiozdane. Totusi, poti achizitiona un asemenea model si cand te afli intr-un alt domeniu de activitate. Daca stii ca este nevoie sa depozitezi mai multe obiecte de dimensiuni si greutati variate, in mod sigur ti se va potrivi.

Un vestiar metalic poate avea si dotari suplimentare

In cazul in care un vestiar metalic simplu nu-ti satisface dorintele, exista si modele care vin la pachet cu optiuni extra.

Spre exemplu, unele vestiare metalice au:

• acoperisul inclinat sau cu fante de aerisire, pentru o mai buna circulatie a aerului;
• un suport pentru umbrela si un vas de colectare a apei;
• terminatia din plastic si reglabila pe inaltime, ceea ce permite curatarea spatiului;
• polita, agatatori tip carlig, bara de haine sau alte accesorii suplimentare.

Pe langa sistemul clasic de inchidere, unele modele se pot bloca si cu cifru electronic. De asemenea, este posibil ca un vestiar metalic sa aiba si o cheie Master. Aceasta iti va permite sa deschizi toate usile si te va ajuta sa treci peste situatiile neplacute.

Cat de important este un vestiar metalic?

Vestiarele metalice reprezinta o investitie pe care niciun antreprenor nu o poate ignora, deoarece acestea permit angajatilor sa-si schimbe tinutele si sa-si pastreze bunurile personale in siguranta. Totusi, alegerea modelului potrivit poate reprezenta o adevarata provocare. Urmeaza sfaturile de mai sus si vei face lucrurile mai usoare!