Lucrezi ca model videochat și îți place enorm ceea ce faci. Asta deoarece profesezi într-un mediu relaxant, un mediu în care te simți ca acasă și câștigi bani frumoși. Chiar dacă ești fericită, mulțumită și niciodată nu te-ai simțit mai împlinită din punct de vedere financiar ca acum, iubitul tău nu are o părere prea bună despre profesia ta. Ați putea avea nevoie de o discuție lungă și serioasă pe această temă.

O relație sănătoasă este bazată pe înțelegere, comunicare, respect, limite. În momentul în care simți că toate acestea sunt amenințate s-ar putea să te gândești mai bine la ce îți dorești de la viață cu adevărat, de la oameni și de la relația ta de iubire. Asta deoarece meriți un partener care să te respecte pe tine ca femeie, inteligent din punct de vedere emoțional, înțelegător, care să te susțină în tot ce faci.

Ești fericită profesând ca model de videochat?

Profesia de model videochat este avantajoasă din mai multe puncte de vedere. Este printre puținele joburi care îți poate aduce venituri de câteva mii de dolari lunar, este un job extrem de flexibil care oferă bonusuri constante (cadouri, prime, vacanțe). Însă nu este un job care se potrivește oricui. Este esențial să ai o discuție cu tine însăți pentru a ajunge la cea mai bună decizie în ceea ce te privește. Dacă tu ești bine și ești fericită, atunci vei atrage numai lucruri bune. Dacă nu ești mulțumită lucrând ca model videochat, atunci ai putea să transmiți acest lucru și în relația de cuplu.

Ești fericită în relația de cuplu?

Relațiile de cuplu sunt extrem de diferite, nu seamănă una cu alta. Însă, oricare ar fi elementele care le diferențiază, relațiile trebuie să se bazeze întotdeauna pe aceleași elemente: iubire, împlinire și siguranță. Nu contează vârsta, dacă partenerul este mai mic sau mai mare decât tine, atât timp cât simți că este persoana potrivită pentru tine, nu contează ce spune lumea. Dacă profesezi ca model videochat intr-un studio de chat și îți place enorm ceea ce faci, iubitul tău ar trebui să fie acea persoană care te susține în tot ce faci. Un bărbat sigur pe el, matur din punct de vedere emoțional nu are de ce să se simtă amenințat de faptul că iubita lui profesează ca model videochat, mai ales dacă tu nu i-ai dat motive să își piardă încrederea în tine. Dacă ai persoana potrivită lângă tine, atunci nu ar trebui să aveți probleme, nici să îl deranjeze profesia ta.